Facultatea de Drept, Universitatea din București. Invitație la webinarul „The Mirror Has Two Faces – Constitutional Justice: US and Romania Models”

6 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 141

Facultatea de Drept a Universității din București a lansat o invitație de participare la webinarul „The Mirror Has Two Faces – Constitutional Justice: US and Romania Models”, organizat în ziua de 12 mai 2022, în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității din Dayton.

Webinarul este organizat în contextul în care atenția publicului larg și a specialiștilor în domeniu se îndreaptă spre Curtea Supremă a SUA în așteptarea controversatei opinii privind dreptul la avort.

De asemenea, webinarul îi va avea ca vorbitori pe prof. Jeffrey Schmitt, Prodecan al Facultății de Drept a Universității din Dayton și conf. dr. Bogdan Dima din partea Facultății de Drept a Universității din București.

Webinarul va putea fi urmărit accesând linkul precizat în anunț.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultatele obținute la concursul internațional Willem Vis] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru Concursul Willem Vis – ediția 2021-2022

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Invitație la webinarul „The Mirror Has Two Faces – Constitutional Justice: US and Romania Models” was last modified: mai 6th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.