[UPDATE: Sesiune live de informare] Facultatea de Drept, Universitatea din București. British Law Center – Înscrieri pentru anul universitar 2020-2021

29 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 312

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Sesiune live de informare

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un comunicat privind sesiunea live de informare despre programul Diploma in English Law and Legal Skills, desfășurat la Universitatea din București, care va fi susținută în data de 4 iunie a.c., la ora 18:00.

Astfel, persoanele interesate pot transmite datele de contact, pentru a primi link-ul de acces la sesiune, aici.

Sursa informației


Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un comunicat privind posibilitatea înscrierii la British Law Center din cadrul Universității București, pentru Diploma in English Law & Practical Legal Skills, anul universitar 2020-2021.

Astfel, în cadrul programului, cursanții vor avea posibilitatea să studieze instituții de bază ale dreptului englez și să își construiască un portofoliu de abilități practice în domeniul juridic (incluzând gestionarea cazurilor, scrierea juridică, redactarea de contracte, arta pledoariei și altele).

De asemenea, cursul va fi desfășurat la Facultatea de Drept a Universității din București, pe parcursul a 8 prelegeri (fiecare având o durată de aproximativ 4 ore), materialele didactice fiind pregătite de experți în respectivele domenii, inclusiv de personalul didactic al Universității Cambridge.

Pentru mai multe informații privind cursul sau modalitatea de înscriere puteți vizualiza aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere – sesiunea iulie 2020

[UPDATE: Sesiune live de informare] Facultatea de Drept, Universitatea din București. British Law Center – Înscrieri pentru anul universitar 2020-2021 was last modified: mai 29th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter