[UPDATE: Cazare gratuită pentru candidați] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere – sesiunea iulie 2021

13 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 419

UPDATE: Cazare gratuită pentru candidați

Potrivit site-ului oficial (drept.unibuc.ro), Universitatea din București pune la dispoziția candidaților la admitere facilitatea de a primi cazare gratuită pentru 3 nopți în vederea susținerii examenului de admitere din data de 21 iulie 2021.

Astfel, de gratuitate beneficiază candidatul împreună cu un singur însoțitor, iar solicitarea se realizează până la data de 16 iulie 2021, ora 14:00, prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected] care să conțină:

− Numele și prenumele candidatului și, după caz, ale însoțitorului;
− Screenshot cu mailul în care candidatul a primit fișa de înscriere;
− Perioada de cazare solicitată.

Totodată, la momentul cazării, candidații vor depune o copie a cărții de identitate proprii și, după caz, a însoțitorului, și vor prezenta legitimația de concurs. Candidații sunt obligați să respecte la cazare regulile de distanțare fizică și epidemiologice impuse de universitate.
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a informat că admiterea la studiile de licență se va efectua sub forma unui examen scris, desfășurat față în față, care va avea loc în data de 21 iulie 2021.

Inteligența artificială în materie penală

Astfel, înscrierile la concursul de admitere organizat de Facultatea de Drept se fac doar online, astfel:

− Încărcarea dosarului de către candidat: 1-16 iulie 2021 (în data de 16 iulie înscrierile se fac până la ora 14:00);

− Confirmarea finalizării procedurii de înscriere (prin e-mail): 9-16 iulie 2021.

Pentru încărcarea dosarului de înscriere online se accesează Link formular înscriere candidat care vă direcționează către Fișa de înscriere virtuală.

De asemenea, având în vedere că, pe de o parte, programele școlare prevăd predarea noțiunilor de gramatică exclusiv la nivel gimnazial, iar, pe de altă parte, că introducerea a unor noi terminologii, concepte și abordări în programă a avut loc abia începând cu anul școlar 2020/2021, elaborarea și corectarea subiectelor de gramatică se va face cu respectarea programei de limba română în vigoare în perioada în care potențialii candidați la admiterea din acest an au parcurs materia. În acest context, din bibliografie fac parte toate/oricare dintre manualele avizate și aprobate pentru perioada în care candidații au parcurs, în școală, gramatica limbii române.

Totodată, în ceea ce privește aspectele lexicale, precum și normele ortografice, ortoepice și de punctuație, modificările recente de programă nu sunt de natură să implice diferențe la nivelul formulării, rezolvării și corectării subiectelor.

Nu în ultimul rând, candidații care solicită scutirea de plata a taxei de înscriere trebuie să completeze și să încarce declarația de aici în formularul online, la secțiunea Încărcare documente, în câmpul Fișiere depuse.

Atașăm, în continuare, următoarele documente:

Metodologia organizării și desfășurării concursului de admitere la studii universitare de licență 2021;

− Tematica și bibliografie: Limba Română și Economie;

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Precizări privind publicarea unor culegeri de exerciții și teste grilă pentru examenul de admitere

[UPDATE: Cazare gratuită pentru candidați] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere – sesiunea iulie 2021 was last modified: iulie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter