Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere – sesiunea iulie 2020

19 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 554
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un comunicat privind decizia luată în cadrul ședinței Consiliului Facultății de Drept, organizată în perioada 7-9 mai 2020, asupra modalității de admitere la studiile de licență.

Astfel, admiterea la studiile de licență se va efectua sub forma unui examen scris, desfășurat față în față, care va avea loc în data de 22 iulie 2020.

Totodată, pentru respectarea măsurilor de distanțare socială prevăzute de reglementările în vigoare, Conducerea Facultății de Drept va elabora un protocol privind organizarea examenului, astfel încât să fie evitat contactul îndelungat cu alte persoane.

Înscrierea va fi organizată exclusiv online, iar concursul se va desfășura în mai multe spații aparținând Universității din București. De asemenea, au fost puse bazele unui parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București care va permite găzduirea candidaților și în spațiile acestei universități, în cazul în care numărul mare de candidați va impune acest lucru.

Toate informațiile cu privire la desfășurarea examenului, inclusiv cele referitoare la înscriere și la măsurile sanitare care vor trebui respectate, vor fi disponibile în timp util pe pagina web a Facultății de Drept a Universității din București: https://drept.unibuc.ro/Admitere-2020-s914-ro.htm.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere – sesiunea iulie 2020 was last modified: mai 19th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter