[UPDATE: Noutăți] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere la studii universitare de master – septembrie 2020

31 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 896

UPDATE 31 august 2020: Noutăți

Potrivit unui comunicat transmis, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității oferta educațională pentru anul universitar 2020-2021, care cuprinde o serie de elemente de noutate în privința studiilor de master.

Astfel, candidații pot alege între 12 programe de master, dintre care 10 în limba română (Dreptul afacerilor; Carieră judiciară; Drept privat; Dreptul muncii, relații de muncă și industriale; Drept internațional public; Dreptul Uniunii Europene; Științe Penale; Achiziții publice, concesiuni, parteneriat public-privat; Dreptul urbanismului și al amenajării teritoriului; Drept fiscal) și două programe desfășurate în limbi străine: Arbitrajul internațional (în limba engleză); Dreptul și guvernanța afacerilor europene și internaționale (în limba franceză).

De asemenea, în acest an, elementul de noutate este reprezentat de programul de master de Drept fiscal, care a fost reluat după scurtă o perioadă de pauză.

Totodată, înscrierile pentru toate programele de master se vor desfășura în intervalul 7-17 septembrie 2020, exclusiv în sistem online.

Informații detaliate despre admiterea la fiecare program de master pot fi consultate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.


Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat data concursului de admitere la studii universitare de master – sesiunea septembrie 2020.

Astfel, acesta se va desfășura în data de 23 septembrie 2020, ora 10:00 (prezentarea în sală este programată la ora 9:00).

De asemenea, studiile de master vor fi organizate la forma de învățământ cu frecvență, având o durată de două semestre (un an) și corespund unui număr de 60 de credite de studiu transferabile.

Totodată, pentru a se putea înscrie, candidații trebuie să fi dobândit 240 de credite (studii de licență cu durată de patru ani) sau 300 de credite (180 de credite – studii de licență cu durată de 3 ani + 120 de credite – studii de master cu durată de doi ani).

Precizări metodologice privind desfășurarea examenului de admitere la programele de master pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Noutăți] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere la studii universitare de master – septembrie 2020 was last modified: august 31st, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter