Facultatea de Drept, Universitatea din București, a obținut locul al doilea la concursul Civisthon UB

16 dec. 2021
Vizualizari: 77

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al doilea la primul Civisthon UB, organizat în cadrul evenimentului Local Civis Days, cu proiectul intitulat „Mediul academic în acțiune”, proiect care poate fi accesat la următoarea adresă.

Acest proiect are drept obiectiv principal crearea unui program prin care, în fiecare an, să se creeze unul sau mai multe grupuri de lucru interdisciplinare în cadrul universității, grupuri care să cerceteze o problemă socială concretă și actuală, în vederea găsirii de soluții viabile.

De asemenea, cercetarea întreprinsă va presupune și vizite de studiu la universitățile din CIVIS pentru a vedea modul în care este abordată problema în altă comunitate academică, urmând, spre finalul cercetării, să fie întocmită o lucrare care să prezinte poziția comunității academice față de problema socială cercetată și posibilele soluții.

Date fiind rezultatele atinse prin acest proiect, echipa Facultății de Drept s-a clasat pe locul al doilea, aflându-se la numai un punct distanță de echipa câștigătoare a Facultății de Chimie din cadrul Universității din București.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI. LOCAL CIVIS DAYS 2021

Facultatea de Drept, Universitatea din București, a obținut locul al doilea la concursul Civisthon UB was last modified: decembrie 16th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.