Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Studenții vor putea obține diverse documente prin completarea unui formular online

12 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 18

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) informează că studenții UVT au posibilitatea de a transmite diferite solicitări și întrebări prin simpla completare a formularului pus la dispoziție de InfoCentrul studențesc.

În acest sens, formularul este disponibil aici și poate fi accesat doar prin intermediul adresei de e-mail instituționale (@e-uvt.ro).

Astfel, prin intermediul formularului pot fi transmise, în mod eficient și structurat, înlocuind, în acest fel, cererile scrise sau e-mailurile, următoarele tipuri de solicitări:

− Cerere pentru eliberarea unei adeverințe care să ateste calitatea de student;

− Cerere de prelungire a studiilor;

− Cerere de repetare a studiilor;

Campanie Craciun UJmag 2020

− Cerere de întrerupere a studiilor;

− Cerere de reînmatriculare la studii;

− Cerere de retragere de la studii;

− Cerere de reducere a frecvenței;

− Cerere de reducere a taxei de școlarizare în cazul urmării unui al doilea program de studii universitare din același ciclu la UVT;

− Cerere de reluare a studiilor;

− Cerere pentru eliberarea documentelor din dosarul depus la UVT;

− Cerere pentru eliberarea unui duplicat după un document;

− Cererea pentru reexaminare în vederea măririi notei;

− Cererea pentru mobilitate academică definitivă (transfer) etc.

Cu toate acestea, pentru solicitări care nu sunt cuprinse în formular, studenții se pot adresa InfoCentrului studențesc la adresa de e-mail [email protected].

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Sursa informației

Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamentul de acordare a burselor și a altor forme de sprijin în anul universitar 2021-2022

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Studenții vor putea obține diverse documente prin completarea unui formular online was last modified: octombrie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter