[UPDATE: Anunț privind depunerea dosarelor pentru acordarea burselor] Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamentul de acordare a burselor și a altor forme de sprijin în anul universitar 2021-2022

20 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 158
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Anunț privind depunerea dosarelor pentru acordarea burselor

Pe site-ul oficial (drept.uvt.ro), Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat un anunț referitor la depunerea dosarelor pentru acordarea burselor de performanță, de excelență și a celor sociale, în primul semestru al anului universitar 2021-2022.

Campanie Craciun UJmag 2020

În acest sens, studenții eligibili pentru primirea burselor de performanță sau de excelență pot consulta procedura de acordare aici.

Totodată, anunțul privind procedura de obținere a burselor sociale poate fi accesat aici.

De asemenea, calendarul de derulare a procesului de acordare a burselor pentru semestrul I al anului universitar 2021-2022 este disponibil aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat Regulamentul privind acordarea burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții la ciclurile de studii de licență și master, din cadrul UVT, pentru anul universitar 2021-2022.

Redăm, în continuare, Regulamentul:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm să dați refresh)

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Deschiderea anului universitar 2021-2022

Videoconferința regională de insolvență Buzău
[UPDATE: Anunț privind depunerea dosarelor pentru acordarea burselor] Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Regulamentul de acordare a burselor și a altor forme de sprijin în anul universitar 2021-2022 was last modified: octombrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter