Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Preînscrierea studenților pentru utilizarea mijloacelor tehnice ale UVT în cadrul examenelor online

20 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 73

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (drept.uvt.ro), Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat un anunț privind preînscrierea studenților pentru utilizarea mijloacelor tehnice ale UVT în cadrul examenelor online pentru sesiunile de examene ale anului universitar 2019-2020.

Astfel, studenții care nu pot participa la sesiunea de examene în regim online din motive tehnice pot solicita susținerea acestora la sediul UVT, printr-o cerere scrisă și depusă online, către secretariatul facultății, cu 10 zile înaintea datei stabilite pentru începutul sesiunii de examene.

Termenul până la care studenții se pot preînscrie pentru a beneficia de acest suport este data de 21 mai 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Conferința Internațională a Doctoranzilor în Drept – Ediția a XII-a

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Preînscrierea studenților pentru utilizarea mijloacelor tehnice ale UVT în cadrul examenelor online was last modified: mai 20th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter