Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Metodologia privind admiterea în ciclul de studii universitare de licență și master. Ediția a II-a – 2020

21 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 27

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (drept.uvt.ro), Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a publicat metodologia privind organizarea și desfășurarea admiterii în ciclul de studii universitare de licență și master, aferente anului universitar 2020-2021.

Metodologia privind organizarea și desfășurarea admiterii în ciclul de studii universitare de licență poate fi vizualizată aici.

Metodologia privind organizarea și desfășurarea admiterii în ciclul de studii universitare de master poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Preînscrierea studenților pentru utilizarea mijloacelor tehnice ale UVT în cadrul examenelor online

Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara. Metodologia privind admiterea în ciclul de studii universitare de licență și master. Ediția a II-a – 2020 was last modified: mai 21st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter