Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Activitățile didactice se vor desfășura exclusiv online

24 sept. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 305

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a informat că, în urma ședinței din data de 24 septembrie 2021, conducerea Facultății a hotărât ca toate activitățile didactice (cu excepția activității de practică de specialitate) să se desfășoare onlineatât la nivel de studii de licență, cât și de studii de master.

Astfel, activitățile se vor derula conform orarului, în cadrul grupelor MsTeams, care vor fi afișate, cel mai târziu, pe 25 septembrie 2021. Facultatea informează că toți studenții sunt invitați să își activeze conturile pe MsTeams, conform procedurii comunicate.

De asemenea, conducerea Facultății își propune o analiză continuă a scenariului de lucru, cu scopul de a identifica modalități de derulare a activităților de seminare față în față, chiar și parțial. Din acest motiv, Consiliul Facultății se va reuni pe data de 8 octombrie 2021 pentru a reevalua scenariul de lucru.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Admitere studii universitare de licență și master – septembrie 2021

Campanie Craciun UJmag 2020
Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Activitățile didactice se vor desfășura exclusiv online was last modified: septembrie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.