[UPDATE: Ediția a X-a, 11-12 aprilie 2019] Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări științifice a studenților și masteranzilor – ediția a IX-a

5 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1668

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 februarie 2019: Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări științifice a studenților și masteranzilor – ediția a X-a

Potrivit unui anunț, Facultatea de Drept a Universității din București face apel pentru depunerea candidaturilor pentru cea de-a X-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților și masteranzilor.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Astfel, înscrierea lucrărilor pentru ediția a X-a din anul universitar 2018-2019 a Sesiunii de Comunicări Științifice (SCS) adresată studenților și masteranzilor Facultății de Drept, Universitatea din București, va avea loc în perioada 1 februarie – 1 martie 2019, prin trimiterea materialului la adresa de e-mail: [email protected], împreuna cu acordul cadrului didactic coordonator.

De asemenea, pot avea calitatea de coordonatori de lucrări doar cadrele didactice ale Facultății de Drept, Universitatea din București, repartizarea lucrărilor pe secțiuni făcându-se în funcție de departamentul în care este încadrat cadrul didactic coordonator.

Instrucțiunile detaliate privind participarea la SCS se regăsesc pe pagina web a Sesiunii https://drept.unibuc.ro/Prezentare-s499-ro.htm.

Totodată, în cadrul Sesiunii de comunicări științifice a studenților și masteranzilor va avea loc și Conferința extraordinară de orientare profesională „Ce urmează după Drept. Alegi ce vrei, dar știi ce alegi?”:

Sursa informației


Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări științifice a studenților și masteranzilor – ediția a IX-a

Potrivit comunicatului din data de 13 noiembrie 2017, Facultatea de Drept a Universității din București face apel pentru depunerea candidaturilor pentru cea de-a IX-a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților și masteranzilor.

Astfel, înscrierea lucrărilor pentru ediția a IX-a din anul universitar 2017-2018 a Sesiunii de Comunicări Științifice (SCS) adresată studenților și masteranzilor Facultății de Drept, Universitatea din București, va avea loc în perioada 1 februarie – 2 martie 2018, prin trimiterea materialului, împreună cu acordul asupra variantei finale dat de cadrul didactic coordonator, la adresa de e-mail: [email protected]

Instrucțiunile detaliate privind participarea la SCS și formatul lucrării se regăsesc pe pagina web a Sesiunii: http://drept.unibuc.ro/Precizari-privind-Sesiunea-de-Comunicari-Stiintifice-a-Studentilor-si-Masteranzilor-s61-avz284-ro.htm (cu precizarea că: perioada de înscrieri la ediția în curs este cea menționată mai sus, 1 februarie – 2 martie 2018).

În cadrul SCS, pot avea calitatea de coordonatori de lucrări doar cadrele didactice ale Facultății de Drept, Universitatea din București, astfel cum acestea sunt menționate pe site-ul Facultății.

Sursa informației

[UPDATE: Ediția a X-a, 11-12 aprilie 2019] Facultatea de Drept București. Sesiunea de comunicări științifice a studenților și masteranzilor – ediția a IX-a was last modified: februarie 4th, 2019 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter