Facultatea de Drept București. Sesiune de dezbateri: „Jurisprudența, izvor de drept”

18 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 635

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 17 decembrie 2018, Centrul de Teoria Generală a Dreptului și de Drepturi Noi și Clubul Studenților la Drept au deosebita onoare de a vă invita să participați la sesiunea de dezbateri cu tema „Jurisprudența, izvor de drept”.

Evenimentul va avea loc în data de 20 decembrie 2018, între orele 18.00-20.00, în Amfiteatrul II – Palatul Facultății de Drept a Universității din București.

Monitor Dosare

Totodată, cei care doresc să participe pot prezenta un expozeu de maxim 10 minute. Cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Studenții care doresc să se înscrie o pot face până la 19 decembrie 2018, la adresa de email catalin-nicolae. [email protected]

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Sesiune de dezbateri: „Jurisprudența, izvor de drept” was last modified: decembrie 18th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter