Facultatea de Drept București. Colocviul „Inexécution et justifications – le pouvoir actuel d’expression du droit continental”

16 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 523

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Facultatea de Drept a Universității din București, Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene și Grupul Român al Asociației Henri Capitant a Prietenilor Culturii Juridice Franceze organizează colocviul internațional „Inexécution et justifications – le pouvoir actuel d’expression du droit continental”, în perioada 1-2 martie 2018.

La eveniment vor participa 30 de participanți din 10 state și 20 de universități, care vor susține prezentări legate în special de neexecutarea obligațiilor civile și justificările invocate pentru asemenea neexecutări, concentrându-se pe identificarea aspectelor ce aparțin în mod tradițional dreptului continental (romano-germanic) și modalitatea în care acestea au fost păstrate în codurile diferitelor state, astfel cum au modificate la sfârșitul secolului al XX-lea și începutul secolului al XXI-lea.

În cadrul manifestării, va avea loc și lansarea traducerii în limba română a lucrării „Les codifications”, scrisă de domnul Rémy Cabrillac, profesor la Universitatea din Montpellier. Opera astfel tradusă va fi publicată la editura Universul Juridic.

Vezi și Facultatea de Drept București. Conferința „Codificările în secolul al XXI-lea”, 28 februarie 2018

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programul complet al manifestării, astfel cum a fost publicat pe pagina oficială a Facultății de Drept din București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

 

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Colocviul „Inexécution et justifications – le pouvoir actuel d’expression du droit continental” was last modified: februarie 16th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter