[UPDATE: Cea de a IV-a prelegere – 24 aprilie 2018] Facultatea de Drept București. ASD. Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime”

4 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1887
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 aprilie 2018: Transnational Organized Crime (IV), 24 aprilie 2018

Potrivit unui anunț din data de 3 aprilie 2018, Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la o nouă prelegere cu tema „Transnational Organized Crime (IV)”, continuând tradiția începută în luna noiembrie 2017.

Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie 2018, între orele 12.00-14.00, în Sala „Constantin Stoicescu” a Facultății de Drept.

Campanie Craciun UJmag 2020

Astfel, în cadrul prelegerii, vor fi abordate următoarele teme:

Crypto-currency and its position in transnational organized crime, susținută de Jeffrey Savage;
Drug Trafficking and Transnational Organized Crime, susținută de Mark Koss.

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa [email protected], până la data de 20 aprilie 2018.

Sursa informației


Update 12 martie 2018: Transnational Organized Crime (III) – „The Prosecution of Saddam Hussein and the Former Iraqi Regime”

Potrivit unui anunț, Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la prelegerea cu tema „Transnational Organized Crime (III)”, continuând tradiția începută în luna noiembrie 2017.

Evenimentul va avea loc în data de 29 martie 2018, între orele 12.00-14.00, în amfiteatrul II al Facultății de Drept.

Prelegerea va fi susținută de domnul David DeVillers, Assistant United States Attorney for the Southern District of Ohio, care va vorbi despre „The Prosecution of Saddam Hussein and the Former Iraqi Regime”.

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa [email protected], până la data de 25 martie 2018.

Sursa informației


Update 6 februarie 2018: Transnational Organized Crime (II)

Potrivit unui anunț din data de 6 februarie 2018, Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la prelegerea cu tema „Transnational Organized Crime (II)”, continuând tradiția începută în luna noiembrie 2017.

Evenimentul va avea loc la data de 6 martie 2018, între orele 12.00-14.00 în Sala „Constantin Stoicescu”.

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate aspecte referitoare la criminalitatea organizată cu componentă transnațională, în special în materia proprietății intelectuale. Prelegerea va fi susținută de doi invitați, după cum urmează:

Videoconferința regională de insolvență Buzău

– Anca Iulia Pop – coordonator regional în domeniul Proprietății Intelectuale, U.S. Department of Justice, care va vorbi despre Combatting Transnational Organized Crime through Intellectual Property Rights Criminal Enforcement;
– Peter Traven – agent special FBI, care va vorbi despre FBI Cybercrime Investigations & International Liaison.

Sunt invitați să participe doctoranzii, masteranzii și studenții din toți anii de studiu (cu precădere cei din anii II-IV).

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa: [email protected], până la data de 1 martie 2018.

Sursa informației


Facultatea de Drept București. ASD. Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime”

Potrivit unui anunț din data de 10 noiembrie 2017, Centrul de Cercetare în Domeniul Științelor Penale al Facultății de Drept, Universitatea din București și Asociația Studenților în Drept vă invită la prelegerea cu tema „Transnational Organized Crime”, ce va avea loc la data de 22 noiembrie 2017, între orele 12.00-14.00 în Sala „Petre Antonescu”.

Prelegerea va fi susținută de trei invitați, după cum urmează:

– Terry M. Kinney, procuror federal în cadrul Secției de Criminalitate Organizată și Corupție în Sectorul Public a Parchetului din Chicago, Illinois;

 George Talosagent FBI;

– John C. Julien IIIagent FBI.

În cadrul întâlnirii, vor fi abordate aspecte referitoare la activitatea procurorilor federali și cea a FBI și la criminalitatea organizată cu componentă transnațională, în special asupra traficului de persoane.

Sunt invitați să participe doctoranzii, masteranzii și studenții din toți anii de studiu (cu precădere cei din anii II-IV).

În vederea participării, persoanele interesate vor transmite un e-mail cu datele de contact la adresa: [email protected].

Sursa informației

[UPDATE: Cea de a IV-a prelegere – 24 aprilie 2018] Facultatea de Drept București. ASD. Prelegere Procuror Federal American și Agenți FBI privind „Transnational Organized Crime” was last modified: aprilie 4th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter