Facultatea de Drept București. Acord pentru deschiderea unui Centru de Drept Britanic

23 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1291

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în data de 16 octombrie 2018, reprezentanții Universității din București și ai Facultății de Drept au semnat un acord de cooperare cu Juris Angliae Scientia, instituție afiliată Universității din Cambridge, în scopul deschiderii unui Centru de Drept Britanic (British Law Center) în cadrul Facultății de Drept a UB. La întâlnire au participat conf. univ. dr. Sorin Costreie, prorector al Universității din București, prof. univ. dr. Flavius Baias, decan al Facultății de Drept și Steve Terrett din partea British Law Center. Au mai fost prezente lect. univ. dr. Daniela Deteșeanu, prodecan la Facultatea de Drept și Alina Cristovici, directoarea Departamentului de Relații Internaționale a UB.

Durata programului de studii în cadrul Centrului de Drept Britanic va fi de un an și își propune familiarizarea participanților cu instituții fundamentale ale sistemului de drept britanic. Acesta va include cursuri precum Foundations of the English Legal System, Practical Contract Law, Tort Law and Negligence sau Equity, Trusts and Property Law.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Programul de studii este deschis atât studenților, cât și practicienilor din domeniul dreptului. Se preconizează lucrul în grupe de 20-40 de persoane. La finalul cursurilor și promovarea examenelor, absolvenții vor primi o diplomă din partea British Law Center și un certificat de participare din partea Universității din București.

Cu ocazia semnării acordului de cooperare, Steve Terrett a susținut prezentarea cu titlul 10 Things You Never Knew about the English Legal System, care a avut drept obiectiv principal informarea studenților cu privire la activitățile British Law Center și anunțarea deschiderii cursurilor în București.

Sursa informației

Facultatea de Drept București. Acord pentru deschiderea unui Centru de Drept Britanic was last modified: octombrie 23rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter