Experiența participării la Hexagon că este una pe care nu o voi uita niciodată

28 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 496
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Student la Facultatea de Drept din Iași, membru al echipei de drept civil, Geană Florin Cătălin a spus despre experiența participării la Hexagon că este una pe care nu o va uita niciodată.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Acesta a făcut o paralelă între pregătirea pentru Hexagon și pregătirea pentru admiterea în profesiile liberale, afirmând că prin nivelul intens al pregătirilor pentru participarea la Hexagon a dobândit o experiență relevantă pentru viitor.

În ceea ce privește pregătirea pentru concurs, studentul a povestit cum a învățat foarte mult pe cont propriu, iar apoi se întâlnea săptămânal cu profesorii pentru a discuta problemele apărute.

Experiența participării la Hexagon că este una pe care nu o voi uita niciodată was last modified: mai 28th, 2016 by Florin Catălin Geană
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Florin Catălin Geană

Florin Catălin Geană

Este student la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter