Examenul pentru dobândirea calităţii de practician în insolvenţă, sesiunea martie 2016 – Grilele, baremurile și rezultatele

30 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2544

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a organizat, în data de 19 martie 2016, la Facultatea de Drept a Universității din București, examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență.

UNPIR a publicat:

Summer Black Friday pe UJmag.ro

Grilele de examen;

Baremurile;

Notele de examen.

Sursa informației este UNPIR (www.unpir.ro).

Examenul pentru dobândirea calității de practician în insolvență, sesiunea martie 2016 – Grilele, baremurile și rezultatele was last modified: martie 30th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter