Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – mai 2015

28 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1983

Despre

  • Examenul de definitivat
  • Documentația necesară înscrierii
  • Termen-limită: 15 mai 2015
  • Data examenului: 27 mai 2015 – 29 mai 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPI a fost publicat un anunț cu privire la desfășurarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență, sesiunea mai 2015. Conform anunțului, examenul se desfășoară în perioada 27 mai 2015 – 29 mai 2015, la sediul UNPIR din București.

Documentația pentru înscrierea în examen trebuie depusă la Filiala UNPIR la care este arondat practicianul stagiar până la 15 mai 2015 și trebuie să conțină:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

• cererea de înscriere;

• raport de activitate privind stagiul de pregătire profesională efectuat, inclusiv dovada de participare la stagiul intensiv de pregătire;

• caracterizarea întocmită de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lângă care stagiarul a funcționat ca salariat sau colaborator;

• studiu de caz;

• dovada achitării taxei de susținere a examenului de definitivat în cuantum de 1.500 lei.

Examenul constă în susținerea unei lucrări scrise ce reprezintă un studiu de caz din practica stagiarului. Durata susținerii lucrării este de circa 10 minute și va cuprinde principalele aspecte ale cazului, elementele de practică curentă și cele specifice.

Comisiile, repartizarea candidaților pe comisii precum și data și ora începerii examenului vor fi afișate, potrivit anunțului, cel mai târziu la data de 22 mai 2015, pe site-ul www.inppi.ro și www.unpir.ro.

Pentru mai multe informații consultați anunțul publicat pe site-ul INPPI (www.inppi.ro)

Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – mai 2015 was last modified: aprilie 27th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter