[UPDATE: Rezultate finale] Examen pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul INM (2 mai 2022)

11 mai 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 195

Update: Rezultate finale

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale examenului de promovare în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul Institutului, din data de 2 mai 2022.

Rezultatele finale pot fi consultate aici.

Sursa informației


Update: Rezultatul interviului

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatul interviului din cadrul examenului de promovare în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul Institutului, din data de 2 mai 2022.

Rezultatul poate fi consultat aici.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației


Update: Rezultatul selecției dosarelor

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatul probei scrise din cadrul examenului de promovare în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul Institutului, din data de 2 mai 2022.

Rezultatul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Rezultatul selecției dosarelor

Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatul selecției dosarelor candidaților înscriși la examenul de promovare în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul Institutului, din data de 2 mai 2022.

Rezultatul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii organizează, în data de 2 mai 2022, un examen de promovare în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul Institutului.

Examenul va consta în susținerea următoarelor probe:

Proba scrisă: 2 mai 2022, ora 11:00;

Interviul.

Dosarele de înscriere la examen se depun la Biroul resurse umane, documentare și arhivă, etaj V camera 9, în perioada 28 martie-18 aprilie 2022.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Tematica și bibliografia sunt disponibile accesând sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

vezi și INM. Conferința națională a specialiștilor în domeniul combaterii criminalității informatice (30-31 martie 2022)

[UPDATE: Rezultate finale] Examen pentru promovarea în grad profesional a funcționarilor publici din cadrul INM (2 mai 2022) was last modified: mai 11th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter