[UPDATE: Rezultate] Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017

20 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1354

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 noiembrie 2017: Rezultatele examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017

Potrivit unui anunț din data de 17 noiembrie 2017, INPPI a dat publicității rezultatele candidaților în ceea ce privește Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017.

Redăm, în continuare, rezultatele examenului de definitivat – sesiunea noiembrie 2017, astfel cum au fost publicate de către INPPI:

Sursa informației


Update 14 noiembrie 2017: Programarea candidaților în ceea ce privește Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017

Pe site-ul INPPI a fost publicat un anunț privind programarea candidaților în ceea ce privește Examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017.

Astfel, examenul se va desfășura la sediul UNPIR din București, str. Vulturilor nr. 23, et. 1, sector 3.

La intrarea în sala de examen candidații vor prezenta cartea de identitate.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos lista privind programarea candidaților la examenul de definitivat – sesiunea noiembrie 2017, astfel cum a fost publicată de către INPPI:

Sursa informației


Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017

Pe site-ul INPPI a fost publicat în data de 12 octombrie 2017, anunțul privind organizarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017, dedicat practicienilor stagiari.

Astfel, examenul se va desfășura în zilele de 16 noiembrie 2017 și 17 noiembrie 2017, la sediul INPPI din str. Vulturilor nr. 23, etaj 1, sector 3, București.

Dosarele de înscriere la examenul de definitivat se vor depune la Filiala UNPIR la care este arondat practicianul stagiar până la 30 octombrie 2017. Prin grija filialelor UNPIR, dosarele vor fi transmise Secretariatului INPPI până în data de 03 noiembrie 2017.

Comisiile și repartizarea candidaților pe comisii, respectiv data și ora de începere vor fi afișate cel mai târziu la 10 noiembrie 2017, pe site-urile www.inppi.ro și www.unpir.ro.

Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenului de definitivat în profesie de practician în insolvență este prevăzut în Anexa 11 din Statutul privind organizarea și exercitarea profesiei de practician în insolvență (r3), cu modificările și completările publicate în Monitorul Oficial al României nr. 792/2017

Vezi și Statutul privind organizarea și exercitarea profesiei de practician în insolvență

Formularul de înscriere la examen poate fi descărcat de aici.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate] Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2017 was last modified: noiembrie 20th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter