[UPDATE: Candidații admiși] Examen de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM

19 sept. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.567

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 septembrie 2017: Candidații admiși

INM a publicat lista candidaților admiși la examen de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Sursa informației


Update 12 septembrie 2017: Informații proba scrisă

INM a emis un comunicat în care a anunțat programul de desfășurare al probei scrise și repartizarea candidaților pe săli pentru proba scrisă.

Proba scrisă tip grilă va avea loc în data de 13 septembrie la sediul INM din Bd. Regina Elisabeta nr. 53, Sectorul 5, București.

Examenul va începe la ora 10,00. Accesul candidaților în sălile de examen se va face în intervalul 09,00-09,30 pe baza C.I.

Sursa informației


Update 12 iulie 2017: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la examen

INM a publicat într-un comunicat emis în data de 12 iulie 2017 lista cu persoanele care au îndeplinit condițiile de înscriere la examen. 

Redăm mai jos tabelul:

Sursa informației


INM a publicat într-un comunicat emis în data de 27 iunie 2017 tematica și bibliografia pentru examenul de promovare în functii de executie a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM care se va desfășura în 13 septembrie 2017.

Redăm mai jos tematica și bibliografia:

Drept Civil

Drept Penal

Drept Procesual Civil

Drept Procesual Penal

Jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene

Jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului

Cererea de înscriere:

Calendar examen:

Sursa informației


[UPDATE: Candidații admiși] Examen de promovare în funcții de execuție a personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul INM was last modified: septembrie 19th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter