Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență

17 nov. 2014
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1952
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPI (Institutul Național Pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență) a fost publicat anunțul privind organizarea examenului de definitivat în profesia de practician în insolvanță, dedicat practicienilor stagiari.

Examenul se desfășoară în perioada 17.11.2014 – 21.11.2014, la sediul UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România) din București, str. Vulturilor nr. 23, sector 3, etaj 1.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Examenul constă în susținerea unei lucrări scrise care va reprezenta un studiu de caz din practica stagiarului. Candidatul are la dispoziție aproximativ 10 minute pentru susținerea lucrării, timp în care va evidenția principalele aspecte ale cazului, elementele de practică curentă și cele specifice.

Nota minimă de promovare a examenului este 7.

Documentația de înscriere la examen se depune la Filiala UNPIR la care este arondat practicianul stagiar până la 7.11.2014. Aceasta va conține cererea de înscriere; raportul de activitate privind stagiul de pregătire profesională efectuat, caracterizarea întocmită de coordonatorul/coordonatorii de stagiu pe lângă care stagiarul a funcționat ca salariat sau colaborator, studiu de caz, dovada achitării taxei.

Taxa de susținere a examenului de definitivare este de 1.500 de lei.

Aici veți găsi instrucțiunile privind examenul de definitivat și formularul de înscriere.

Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență was last modified: decembrie 11th, 2014 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter