[UPDATE: Rezultatele obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor] Examen de absolvire INM – 22, 24, 26 octombrie 2018

23 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.618

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 noiembrie 2018: Rezultatele obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor în ceea ce privește examenul de absolvire a INM, organizat în zilele de 22, 24 și 26 octombrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 22 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele examenului de absolvire a INM, după soluționarea contestațiilor.

Monitor Dosare

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultate după soluționarea contestațiilor – judecători

Rezultate după soluționarea contestațiilor – procurori

Sursa informației


Update 7 noiembrie 2018: Rezultatele examenului de absolvire a INM, organizat în zilele de 22, 24 și 26 octombrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 6 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele examenului de absolvire a INM, organizat în zilele de 22, 24 și 26 octombrie 2018.

Totodată, contestațiile se transmit prin e-mail, în termen de 48 de ore de la afișare, la adresa [email protected]/[email protected], primirea contestației urmănd a fi confirmată de către INM, prin e-mail.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente rezultatelor examenului, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Rezultate – judecători

Conferintele lunii noiembrie
”

Rezultate – procurori

Sursa informației


Update 2 noiembrie 2018: Procesul-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferent probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal în ceea ce îi privește pe candidații judecători

Potrivit unui anunț din data de 1 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferent probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal în ceea ce îi privește pe candidații judecători.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent procesului-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem în ceea ce îi privește pe candidații judecători, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 1 noiembrie 2018: Procesul-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferent probei scrise de Organizare judiciară în ceea ce îi privește pe candidații procurori

Potrivit unui anunț din data de 31 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferent probei scrise de Organizare judiciară în ceea ce îi privește pe candidații procurori.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent procesului-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem – OJ, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 31 octombrie 2018: Procesul-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferent probei scrise de Organizare judiciară în ceea ce îi privește pe candidații judecători

Potrivit unui anunț din data de 30 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferent probei scrise de Organizare judiciară în ceea ce îi privește pe candidații judecători.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent procesului-verbal privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem – OJ, astfel cum a fost publicat de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 30 octombrie 2018: Procesele-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem – Drept penal și Drept procesual penal. Baremul definitiv aferent probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal – procurori

Potrivit unui anunț din data de 29 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferente probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal.

Totodată, Institutul a publicat și baremul definitiv aferent probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal în ceea ce îi privește pe candidații procurori.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente proceselor-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem, cât și baremul definitiv aferent probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – DP și DPP – judecători

Procesele-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem – DP și DPP – procurori

Barem definitiv – DP și DPP – procurori

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – DC și DPC – judecători – motivare

Sursa informației


Update 29 octombrie 2018: Subiectele și baremul probei scrise de drept penal și drept procesual penal. Depunerea contestațiilor

Potrivit unui anunț din data de 26 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul aferente probei scrise de Organizare judiciară, susținute de către candidații examenului de absolvire INM – sesiunea 2018.

Totodată, candidații au putut să depună contestații la barem în termen de 24 de ore de la afișarea acestuia.

Contestațiile au fost transmise prin e-mail, la adresele:

[email protected] – pentru Organizare judiciară – judecători,

[email protected] – pentru Organizare judiciară – procurori,

primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentele aferente subiectelor și baremului probei scrise de Organizare judiciară, astfel cum au fost publicate de către INM:

– subiecte și barem – judecători;

– subiecte și barem – procurori.

Sursa informației


Update 26 octombrie 2018: Procesele-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem – Drept civil și Drept procesual civil. Baremul definitiv aferent probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil – procurori

Potrivit unui anunț din data de 25 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesele-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem aferente probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil.

Totodată, Institutul a publicat și baremul definitiv aferent probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil în ceea ce îi privește pe candidații procurori.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentele aferente proceselor-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem, cât și baremul definitiv aferent probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil, astfel cum au fost publicate de către INM:

(Pentru a vedea documentele, vă rugăm dați refresh)

Procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la barem – DC și DPC – judecători

Procesele-verbale privind soluționarea și motivarea contestațiilor la barem – DC și DPC – procurori

Barem definitiv – DC și DPC – procurori

Sursa informației


Update 25 octombrie 2018: Subiectele și baremul probei scrise de drept penal și drept procesual penal. Depunerea contestațiilor

Potrivit unui anunț din data de 24 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul aferente probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal, susținute de către candidații examenului de absolvire INM – sesiunea 2018.

Totodată, candidații pot face contestații la barem în termen de 24 de ore de la afișarea baremului.

Contestațiile se transmit prin e-mail, la adresele:

[email protected] – pentru Drept penal și Drept procesual penal – judecători,

[email protected] – pentru Drept penal și Drept procesual penal – procurori,

primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentele aferente subiectelor și baremului probei scrise de Drept penal și Drept procesual penal, astfel cum au fost publicate de către INM:

– subiecte și barem – judecători;

– subiecte și barem – procurori.

Sursa informației


Update 23 octombrie 2018: Subiectele și baremul probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil. Depunerea contestațiilor

Potrivit unui anunț din data de 22 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității subiectele și baremul aferente probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil, susținute de către candidații examenului de absolvire INM – sesiunea 2018.

Totodată, candidații pot face contestații la barem în termen de 24 de ore de la afișarea baremului.

Contestațiile se transmit prin e-mail, la adresele:

[email protected] – pentru Drept civil și Drept procesual civil – judecători,

[email protected] – pentru Drept civil și Drept procesual civil – procurori,

primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail.

Pentru detalii suplimentare, puteți consulta mai jos documentele aferente subiectelor și baremului probei scrise de Drept civil și Drept procesual civil , astfel cum au fost publicate de către INM:

– subiecte și barem – judecători;

– subiecte și barem – procurori.

Sursa informației


Examen de absolvire INM – 22, 24, 26 octombrie 2018

Potrivit unui comunicat din data de 20 iulie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea examenului de absolvire a INM în zilele de 22, 24 și 26 octombrie 2018.

Astfel, prin Hotărârea nr. 671/14 iunie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat tematica, bibliografia, modalitatea de examinare și calendarul de desfășurare a examenului de absolvire INM, sesiunea iulie-noiembrie 2018. Modalitatea de examinare va consta în redactarea de acte procedurale pe baza unor dosare selectate de comisiile de elaborare a subiectelor pentru disciplinele Drept civil și Drept procesual civil și Drept penal și Drept procesual penal, respectiv soluționarea de spețe la disciplina Organizare judiciară, prin intermediul unor subiecte ce vor viza atât aspecte teoretice, cât și aspecte practice.

Pentru mai multe detalii suplimentare, puteți consulta mai jos și:

– Hotărârea CSM nr. 439/2006 pentru aprobarea Regulamentului de examen, cu modificările și completările ulterioare;

– Calendar de desfășurare a examenului de absolvire INM – 2018;

– Tematică și bibliografie – Drept civil și Drept procesual civil;

– Tematică și bibliografie – Drept penal și Drept procesual penal;

– Tematică și bibliografie – Etică și Organizare judiciară.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele obținute de către candidați după soluționarea contestațiilor] Examen de absolvire INM – 22, 24, 26 octombrie 2018 was last modified: noiembrie 23rd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter