Examen avocatură 2015. Caietele de pregătire profesională pentru examenul de absolvire INPPA 2015

21 iul. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2287

Despre

  • Examenul de absolvire INPPA - noiembrie 2015
  • Caietele de pregătire profesională

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Examenul de absolvire INPPA 2015

INPPA a publicat lucrările profesionale la disciplinele Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, Drept civil, Drept penal, Drept procesual penal, Drept European al Drepturilor Omului, Dreptul Uniunii Europene și Drept procesual civil.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Caietele de lucrări profesionale

Cursanții INPPA aflați în al II-lea an de pregătire profesională inițială vor întocmi caietele de lucrări profesionale, pe discipline, cu respectarea condițiilor de formă și fond prevăzute de Hotărârea INPPA nr. 65/2015 (descarcă în format DOC sau PDF – anexa la Hotărârea nr. 65/2015 – caietul de lucrări profesionale) și în Regulamentul Examenului de absolvire a INPPA, adoptat prin Hotărârea nr. 525/2012 a Consiliului UNBR.

Potrivit Hotărârii INPPA nr. 65/2015, la disciplinele drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal, avocații stagiari au posibilitatea ca din cele 6 lucrări, 2 lucrări să reprezinte lucrări profesionale proprii, efectuate în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care își desfășoară activitatea. La modulul de drept european din cele 3 lucrări obligatorii, 1 poate să reprezinte lucrare profesională proprie, întocmită de cursant în perioada stagiului. La disciplina organizarea și exercitarea profesiei de avocat toate lucrările vor fi indicate de INPPA/ centre teritoriale.

Cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu Caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior. Declarația poate fi descărcată în format DOC sau PDF.

Vă prezentăm respectivele lucrări profesionale, publicate pe site-ul INPPA:

 

• Organizarea și exercitarea profesiei de avocat
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Drept civil
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Drept penal
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Drept procesual penal
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Dreptul Uniunii Europene
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Dreptul European al Drepturilor Omului 
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Drept procesual civil 
(descărcă în format DOC sau PDF)

• Dreptul European al Muncii

(descărcă în format DOC sau PDF)

Caietele de lucrări profesionale întocmite cu respectarea condițiilor de fond și de formă stabilite prin Hotărârea nr. 65/2015 a Consiliului de Conducere al INPPA și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA, adoptat prin Hotărârea nr. 525/2012 a Consiliului UNBR se vor depune la sediul INPPA din București, str. Vulturilor nr. 23, sector 3, până la data de 6 noiembrie 2015, inclusiv.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de INPPA (www.inppa.ro).

Examen avocatură 2015. Caietele de pregătire profesională pentru examenul de absolvire INPPA 2015 was last modified: octombrie 22nd, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter