Evenimentul de lansare a unui nou număr al Revistei Manifest Româneşte

20 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 416

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Primăria Capitalei prin Creart vă invită la evenimentul de lansare a unui nou număr din revista Manifest Românește, ce se va desfășura marți, 27 noiembrie, între orele 19.00 și 20.30, în sala Teatrelli, cu intrare de la 18.30.

Revista Manifest Românește se constituie într-o publicație națională, al cărei program este reprezentat de întâlnirea dintre maeștri ai artelor (literatură, teatru, cinematografie), ai științelor umaniste (istorie, drept) și tineri studenți din România, care afirmă conștiința nobilă a apartenenței la o Europă a națiunilor.

Redacția revistei și Primăria Capitalei prin Creart invită tinerii de toate vârstele la o nouă sărbătoare a spiritului, la un dialog sincer între generații. Astfel, revista Manifest Românește poate reprezenta pretextul, cadrul de formare pentru o nouă generație emblematică a culturii românești – o generație autentică, a tinerilor care își pot identifica valorile, speranțele, credința, pentru a începe reconstrucția României.

Nu ratați întâlnirea cu maestrul Constantin Codrescu, unul dintre cei mai importanți actori români din toate timpurile, acad. Sorin Dumitrescu, Radu Boroianu, fost director ICR, actrița Ioana Pavelescu, Marinela Țepuș, director al Teatrului Nottara, Cristian Șofron, director al Teatrului Odeon, juriștii Lucian Bolcaș, fost vicepreședinte al Camerei Deputaților, și Nicolae Popa, fost președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, precum și jurnalista de cultură Loreta Popa. De asemenea, sunt așteptați să participe membri ai lumii academice, personalități ale vieții culturale și studenți din toate domeniile de pregătire universitară.

Totodată, redacția va înfățișa cititorilor un manuscris inedit Romulus Vulpescu, iar acad. Sorin Dumitrescu va prezenta discul de poezie Noduri și semne de Nichita Stănescu – versurile unui mare poet recitate de un artist desăvârșit care este Constantin Codrescu.

Vezi și Invitație: Lansarea unui nou număr al revistei „Manifest Românește”

Acest număr al revistei se află sub egida Muzeului Național al Literaturii Române, a Teatrului Odeon și a Teatrului Nottara.

Vino alături de noi! Manifestă românește!

Mai multe informații pe:

• https://www.facebook.com/events/346916242539995/;

• https://www.facebook.com/manifestromaneste/.

Evenimentul de lansare a unui nou număr al Revistei Manifest Românește was last modified: noiembrie 20th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter