Evaziunea fiscală. Ediție specială de București DISCOUNT

614       0

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, Facultatea de Studii Europene și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, alături de Grupul editorial Universul Juridic, seria conferințelor SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – Ediție specială de București/ 7 iulie 2022 și respectiv, Ediție specială de Transilvania/8 decembrie 2022.

Înscrierea se poate face fie la una din aceste conferințe, fie prin abonament, la ambele. Detalii mai jos.

 

SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ                                   

EDIȚIE SPECIALĂ DE BUCUREȘTI

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și Grupul editorial Universul Juridic organizează joi, 7 iulie 2022, începând cu ora 10.00, în Sala Constantin Stoicescu a Facultății, SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ. EDIȚIE SPECIALĂ DE BUCUREȘTI. 

Coordonatorul Conferinței este doamna procuror Elena Hach, Direcția Națională Anticorupție. 

Moderatori:  

Proc. drd. Elena Hach, Direcția Națională Anticorupție 

Lect. univ. dr. Pârgaru Dragoș, Facultatea de Drept, Universitatea din București  

 

Speakeri și teme (în ordine alfabetică, în curs de actualizare) 

Jud. Cristian Bălan, Judecătoria Sector 4 București Controlul de legalitate a măsurilor asigurătorii dispuse în cauzele penale privind infracțiuni de evaziune fiscală

Emanuel Băncilă, Tax  Policy and Tax Policy and Controversy Leader Romania, SPRL Băncilă, Diaconu și Asociații  

Dr. habil. Sebastian Bodu, MBA, Facultatea de Drept, Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia – Evaziunea fiscală conform Acțiunilor BEPS-OECD

Av. Roman Bradu, coordonator SCP Bradu, Neagu și Asociații 

Asist. univ. dr., av. Oana Bugnar-Coldea, Sergiu Bogdan & Asociații; Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Notiunea de operatiune fictiva din perspectiva art. 9 alin. (1) lit. c din Legea nr. 241/2005

Jud. drd. Vasile Coman, Tribunalul Prahova – Transferul de bani provenind din evaziunea fiscala. – actiune necesara sau indiciu al infractiunii de spalarea banilor

Proc. drd. Elena Hach, Direcția Națională Anticorupție – Repere privind corelația  dintre evaziune fiscală si spalarea banilor

Jud. Raul Nestor, Curtea de Apel Ploiești – Reținerea concursului de infracțiuni în cazul infracțiunii de evaziune fiscală, prev. de art. 9 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 241/2005 când sursa impozabilă provine din activități infracționale

Lect. univ. dr. Dragoș Pârgaru, Facultatea de Drept, Universitatea din București – Evaziunea fiscală și infracțiunile de corupție. Efectele evidențierii mitei în contabilitate 

Adrian Rus, Transfer Pricing Leader, EY Romania 

Ec. dr., jur. Ana-Maria Tatoiu, Facultatea de Științe Economice, Universitatea de Vest din Timișoara Complexitatea schemelor infracționale de eludare fiscală

Gabriel Ungureanu, Director executiv, Wolters Kluwer România – Analiza jurisprudentei relevante folosind Inteligenta Artificala

Parteneri instituționali
Camera Consultanților Fiscali
Parteneri: 

BRADU NEAGU ȘI ASOCIAȚII 

WOLTERS KLUWER România 

Alpha Bank 

Tudor. Personal Tailor 

*Conferința va putea fi urmărită și în format fizic, din sala în care se va desfășura. Se va permite accesul în sală pentru un număr limitat de participanți, respectând prevederile legale și numărul de participanți permis. 

*Atenție!! Criteriul de rezervare va fi în ordinea înscrierilor.


Taxa de participare la SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – EDIȚIE SPECIALĂ DE BUCUREȘTI:

  • online – 300 lei 240 lei + TVA 
  • fizic (în sală) – suplimentar față de prețul online, se va achita suma de 150 lei + TVA (taxa include masa de prânz, mapa conferinței)  

Înscrierea se realizează completând formularul de mai jos.

În cazul în care doriți să participați și la SMART LAW CONFERENCES. EVAZIUNEA FISCALĂ – EDIȚIE SPECIALĂ DE TRANSILVANIA taxa de participare este:

  • online – 500 lei + TVA, preț promoțional450 lei + TVA 
  • fizic (în sală) – suplimentar față de prețul abonamentului online, se va achita suma de 150 lei + TVA/ediție (abonamentul include mesele de prânz, mapa fiecărei conferinței) 

În acest caz, vă rugăm ca în formularul de mai jos, în câmpul Observații să completați DORESC ABONAMENT ONLINE sau FIZIC (după caz). Ulterior, veți fi contactat(ă) de noi pentru a finaliza achiziția abonamentului. 

 

Taxa de participare include următoarele beneficii:

– Acces la vizionarea conferinței video live la calitate FULL HD

– Acces la înregistrarea video la 3 zile după data evenimentului (o puteți accesa din link-ul primit pe mail)

– Speakeri de calitate, profesori universitari, experți în domeniu

– Voucher 20% reducere la un eveniment viitor

– 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie.

Acordarea statutului de membru Senior în ujmag.ro care aduce urmatoarele beneficii:

A) Minimum 20% reducere la carțile editurii Universul Juridic
B) 10% reducere la carțile altor edituri

 


Accesul la vizionarea conferinței video live se face pe bază de utilizator și parolă.

Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos.

Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

Atât transmisia LIVE, cât și înregistrarea VIDEO sunt disponibile doar pe bază de utilizator și parolă pentru persoanele care s-au înscris cu succes prin formularul evenimentului și care au achitat contravaloarea accesului.

Vizualizarea și accesarea transmisiei LIVE și a înregistrării se fac  pe Portalul Universul Juridic. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale în afară de autentificarea cu utilizator și parolă pe www.universuljuridic.ro


Cu ocazia acestui eveniment, Grupul editorial Universul Juridic pune la dispoziția specialiștilor din domeniu un voucher în valoare de 50 lei.
Cod Voucher: fiiprofesionistUJ50 
Voucherul poate fi utilizat pentru achiziția de pe site-ul www.ujmag.ro a cărților apărute sub egida Editurii Universul Juridic. Regulamentul și modul de utilizare al voucherului îl găsiți aici.

 

Pentru acordarea punctelor de pregătire profesională vă rugăm ca în formularul de mai jos să selectați corect și complet profesia. În caz contrar, există posibilitatea de a nu se acorda. Adresa de email înscrisă în formular nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii. Oricare altă profesie pe care o dețineți/exercitați, vă rugăm să o includeți în câmpul Observații.

Utilizator 1
Utilizator 2
Utilizator 3
Utilizator 4
Utilizator 5
Utilizator 6
Utilizator 7
Utilizator 8
Utilizator 9
Utilizator 10

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555conferintele@universuljuridic.ro

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Evaziunea fiscală. Ediție specială de București DISCOUNT was last modified: iunie 15th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: