Evaluarea activității desfășurate de Poliția Română în anul 2015

24 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1076
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Chestorul de poliție Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, a prezentat, în data de 19 februarie 2015, „Evaluarea Activității Desfășurate de Poliția Română în anul 2015”.

Vă invităm să vizionați prezentarea grafică realizată de Poliția Română, făcând click pe următoarea imagine:

Activitatea a avut loc în prezența ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, a procurorului general interimar al României, domnul Bogdan Licu și a procurorului șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, domnul Daniel Horodniceanu.

De asemenea, în sală au fost prezenți, alături de distinșii invitați, reprezentanți ai principalelor structuri cu care Poliția Română colaborează, atașații de afaceri interne și ofițerii de legătură acreditați la București, reprezentanți ai direcțiilor centrale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, directorii din Inspectoratul General al Poliției Române, reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor și ai sindicatelor reprezentative de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

În sistem videoconferință, de la nivel județean, au participat toți reprezentanții structurilor teritoriale ale Poliției Române, alături de care au fost invitați colegi de la celelalte arme din minister, reprezentanți ai Ministerului Public, administrației publice locale și organizații sindicale.

„Poliția Română este o organizație puternică, modernă și profesionistă, fiind una dintre instituțiile fundamentale în garantarea siguranței cetățeanului”, a declarat ministrul afacerilor interne, Petre Tobă.

Sursa informației este Poliția Română (www.politiaromana.ro).

Evaluarea activității desfășurate de Poliția Română în anul 2015 was last modified: februarie 25th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter