Este posibilă revizuirea hotărârilor judecătorului de cameră preliminară date în soluţionarea plângerilor împotriva ordonanţelor de netrimitere în judecată?

31 mart. 2015
11 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 511 voturi, medie: 4,36 din 5 (11 votes, average: 4,36 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 4643

Despre

  • Art. 341 („Soluţionarea plângerii de către judecătorul de cameră preliminară”) C. pr. pen
  • Revizuirea hotărârilor judecătorului de cameră preliminară
  • Soluţionarea plângerilor împotriva ordonanţelor de netrimitere în judecată
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Este posibilă revizuirea hotărârilor judecătorului de cameră preliminară date în soluționarea plângerilor împotriva ordonanțelor de netrimitere în judecată? was last modified: mai 27th, 2015 by Viorel Pașca
Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Viorel Pașca

Viorel Pașca

Este profesor universitar, doctor în drept, director al școlii doctorale din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității de Vest din Timișoara.
A mai scris: