Este admisibilă exercitarea căilor de atac împotriva soluțiilor Ministerului Public de respingere a sesizărilor penale formulate de Curtea de Conturi a României?

22 apr. 2016
8 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 58 voturi, medie: 3,63 din 5 (8 votes, average: 3,63 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1910

Despre

  • Considerații generale
  • Aspecte procedurale
  • Argumente de susținere a admisibilității căilor de atac exercitate de Curtea de Conturi a României împotriva soluțiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată
  • Concluzii

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Este admisibilă exercitarea căilor de atac împotriva soluțiilor Ministerului Public de respingere a sesizărilor penale formulate de Curtea de Conturi a României? was last modified: mai 13th, 2016 by Verginia Vedinaș
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter