EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 3 – Ioan Chelaru: Străinii în România

9 mart. 2016
12 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 512 voturi, medie: 2,92 din 5 (12 votes, average: 2,92 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1432
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

A treia ediție a emisiunii Legal Point l-a avut ca invitat pe dl av. dr. Ioan Chelaru, președintele Uniunii Juriștilor din România. Am dezbătut împreună cu domnia sa o problemă extrem de actuală, și anume aceea a străinilor în România. Discuția a fost prilejuită de recenta apariție a lucrării semnată de invitatul nostru, împreună cu dna Ana-Luisa Chelaru, lucrare care a dat și titlul emisiunii. Regimul juridic al străinilor în România este cu atât mai actual, cu cât primii 15 emigranți au intrat deja pe teritoriul nostru, fiind cazați la Galați – la Centrul de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil. În 2016 și 2017, România ar urma să primească 4.200 de refugiați.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Miercuri, 9 martie, începând cu ora 17.00, a avut loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduit de portalul universuljuridic.ro

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Executarea silită, provocări și perspective

👍Vezi și: Debutul EMISIUNII TV „LEGAL POINT”

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 3 – Ioan Chelaru: Străinii în România was last modified: august 8th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter