EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 40 – prof. univ. dr. Mircea Duțu: Procesul lui Iisus

Universul Juridic
12 Apr 2017
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele Voturi: 1
Vizualizari: 430

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Transmisia LIVE s-a încheiat. Înregistrarea emisiunii va fi disponibilă în curând!

Timp de 2 ani am spus în paginile revistei „Legal Point” poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică, academică și culturală.

Printr-un proiect marca „Universul Juridic”, povestea merge mai departe!


Ziua avocatului

Miercuri, 12 aprilie 2017, începând cu ora 17.00, a avut loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduită de portalul universuljuridic.ro.

Realizatorul, dl Cornel Dărvășan, a adus în fața reflectoarelor, în cadrul emisiunii, un invitat special: prof. univ. dr. Mircea Duțu.

Tema emisiunii a fost: „Procesul lui Iisus”.

Emisiunea Legal Point va fi transmisă în direct pe www.universuljuridic.ro.

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 40 – prof. univ. dr. Mircea Duțu: Procesul lui Iisus was last modified: mai 6th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter