EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 14 – Alin Popescu: Omul și antreprenorul din spatele AvocatNet.ro

12 mai 2016
12 voturi, medie: 4,50 din 512 voturi, medie: 4,50 din 512 voturi, medie: 4,50 din 512 voturi, medie: 4,50 din 512 voturi, medie: 4,50 din 5 (12 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1809
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Invitat: Alin Popescu, fondatorul AvocatNet.ro

A 14-a ediție a emisiunii Legal Point l-a avut ca invitat pe Alin Popescu, fondatorul AvocatNet.ro, una dintre cele mai populare comunități juridice și de business din România.

AvocatNet.ro este un portal românesc unde cei interesați pot regăsi informații juridice, fiscale cât și din zona de business. Site-ul a luat ființă în anul 2001 și a pornit ca fiind un instrument care se adresa exclusiv avocaților. După o experiență de 8 ani și mii de ore de muncă, fondatorul Alin Popescu hotărăște să lărgească aria de interes astfel că în anul 2009 devine ceea ce este astăzi AvocatNet.ro, un portal generalist de informație atât juridică, dar și economică și de afaceri.

În aprilie 2016, după o experiență de 15 ani pe piața din România, AvocatNet.ro alege să-și pună serviciile în folosul comunității de români din Italia, lansând AvocatNet.ro Italia și, astfel, Alin Popescu, fondatorul portalului, și-a putut duce visul mai departe, peste granițele țării. Un proiect care a pornit de la stadiul de hobby și fără dorința de a schimba lumea a ajuns să impacteze viața a milioane de oameni, acesta este visul lui Alin Popescu, care acum a devenit realitate.

Și pentru că drumul de la vis la realitate a fost unul lung și presărat cu foarte multe obstacole, în cadrul acestei întâlniri vom discuta și despre apariția la editura Evrika Publishing, în luna iunie, a cărții Totul pentru o ciocolată cu rom sau cum am trăit povestea fondării AvocatNet.ro, carte care redă povestea de viață a omului care a îndrăznit să lupte cu orice preț pentru ca acest vis îndrăzneț să poată ajunge unde este acum. Cartea va fi lansată în cadrul târgului de carte Bookfest care va avea loc în București în perioada 1-5 iunie 2016.

Miercuri, 11 mai, începând cu ora 17.00, a avut loc emisiunea TV „Legal Point” pe canalul „UJ-TV” găzduit de portalul universuljuridic.ro

Emisiunea, cu o frecvență săptămânală, a fost transmisă în direct pe www.universuljuridic.ro.

EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 14 – Alin Popescu: Omul și antreprenorul din spatele AvocatNet.ro was last modified: octombrie 6th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter