Un nou sezon al emisiunii „Mediatorii”

30 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 585
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Filmările pentru noul sezon din emisiunea „Mediatorii” la Televiziunea Română Națională au fost reluate începând de ieri, 28.09.2016, anunță Consiliul de Mediere.

Emisiunea se va difuza în grila de toamnă a postului național de televiziune.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Această emisiune își propune să demonstreze că medierea este o soluție reală pentru degrevarea instanțelor de judecată și întoarcerea spre normalitate, iar mediatorul un catalizator social care promovează respectul, încrederea și menținerea relațiilor interumane.

Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliul de Mediere mulțumește pe aceasta cale colegilor mediatori implicați în proiect.

Sursa informației


Realizatorii acestei emisiuni au publicat la editura noastră lucrarea intitulată „Legislația profesiei de mediator”.

„Volumul «Legislația profesiei de mediator» reprezintă o carte de căpătai a viitorului mediator, dar și a profesionistului care își desfășoară activitatea, înglobând atât legislația în domeniu, cât și reglementările care ridică profesia pe o noua treaptă a calității.

Este necesară standardizarea și introducerea unor norme de reglementare în accesarea profesiei, tocmai pentru o mai bună corelare și sincronizare a profesioniștilor în desfășurarea activității, cât și în integrarea acestora într-un sistem contextual determinat de dinamica socială.

Volumul prezintă normele de standardizare a profesiei de mediator și facilitează înțelegerea acesteia din dubla perspectivă, a beneficiarului serviciului, cât și a prestatorului de servicii în acest domeniu”.

Drd. MUGUR MITROI
Președintele Consiliului de Mediere

Un nou sezon al emisiunii „Mediatorii” was last modified: septembrie 29th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter