Concurs de procese simulate ELSA Târgu Mureș vă invită la a doua ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European

515       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

ELSA Târgu Mureș vă invită la a doua ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European 📅 17 - 19 martie 2017 Târgu Mureș ELSA Târgu Mureș vă invită la a doua ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European

Data 17 - 19 martie 2017
Locația Universitatea „Petru Maior”,.Strada Nicolae Iorga nr 1

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Competiția se va desfășura în perioada 17-19 martie 2017, la sediul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș.

Cadrul academic-competitiv le oferă studenților șansa să își valorifice eforturile în cadrul celor două etape ale concursului: etapa scrisă, presupunând elaborarea a două memorii, din perspectiva ambelor calități procesuale – Aplicant și Apărare – și etapa orală, însemnând susținerea pledoariilor în fața unui juriu format din profesioniști ai domeniului.

La concurs pot participa echipe formate din minim 2, maxim 4 studenți/masteranzi înmatriculați la o Facultate de Drept din România.

Înscrierea are loc prin trimiterea unui e-mail până la data de 28.02.2017 ora 23:59 la adresa precizată mai jos care să conțină următoarele: numele echipei, numele studenților ce o compun, anul de studiu și facultatea.

Fiecare echipă are dreptul la 2 întrebări clarificatoare asupra speței, ce vor fi trimise în același moment cu memoriile întocmite, într-un fișier separat, iar răspunsurile se vor publica ulterior pe site.

Memoriile pot fi depuse tot până la data de 28.02.2017 ora 23:59, urmând comunicarea calificării participanțiilor la etapa orală, constituită din runde preliminarii urmate de finala Concursului Național de Procese Simulate.

Echipele sunt considerate înscrise în competiție doar la data trimiterii memoriilor.

Calendarul concursului va fi publicat la o dată ulterioară.

Înscrierile sau depunerea de memorii se pot face la adresa de email [email protected]

 SPEȚA DEDUSĂ DEZBATERII – ROMÂNĂ

SPEȚĂ DEDUSĂ DEZBATERII – ENGLEZĂ

SPEȚĂ DEDUSĂ DEZBATERII – GERMANĂ

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Sursa informației

ELSA Târgu Mureș vă invită la a doua ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European was last modified: ianuarie 23rd, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter