ELSA mi-a ridicat standardele, mi-a ridicat așteptările de la ceea ce înseamnă viața de student

15 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1157
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Bună ziua, stăm de vorba cu o absolventă a facultății de Drept și fostă membră a ELSA.

Diana Chibulcutean: Bună ziua. Mă numesc Diana Chibulcutean. Într-adevăr, vara asta am terminat facultatea de Drept, dar încă sunt membră ELSA. Sunt în procesul de tranziție înspre a deveni Senior ELSA Tg. Mureș.

Universul Juridic: Crezi că dacă nu ai fi făcut parte din ELSA drumul tău prin anii de facultate ar fi fost altfel?

Diana Chibulcutean: Cu siguranță ar fi fost diferit. Pentru că a fi elsac reprezintă de fapt cum ar trebui să fie viața de student la Drept. ELSA mi-a ridicat standardele, mi-a ridicat așteptările de la ceea ce înseamnă viața de student la Drept și cu siguranță mi-a îmbogățit-o pe foarte multe planuri.

Universul Juridic: Pe plan profesional crezi că vei putea aplica experiența pe care ai dobândit-o în cei 4 ani de ELSA?

Diana Chibulcutean: DA, pe plan profesional cu precădere voi putea să fructific ceea ce am dobândit ca experiență în calitate de membru ELSA. Pentru că anumite cunoștințe, chiar și teoretice, poate le-am învățat prin ELSA, dar mai ales practice.

Universul Juridic: De-a lungul vieții de elsac la câte evenimente ai participat – și aici mă refer la conferințe, la procese simulate…?

Diana Chibulcutean: La majoritatea, de când există ELSA Tg. Mureș. Chiar cred că nu am ratat nicio conferință sau niciun proces simulat. Și faptul că mi-a plăcut modul în care organizează ELSA aceste conferințe sau alte activități m-a făcut să-mi doresc să organizez eu, la rândul meu, astfel de evenimente, și am făcut-o în cadrul ELSA.

Universul Juridic: Este vreun moment anume de care îți vei aduce aminte cu drag din perioada ELSA?

Diana Chibulcutean: Îmi este greu să numesc doar unul. Probabil momentul în care am devenit membru activ ELSA Tg. Mureș sau întreaga perioadă în care am organizat concursul de procese simulate pe Drept european. Cred că acestea două sunt în top.

Universul Juridic: Și dacă ar fi să alegi una dintre cele două?

Diana Chibulcutean: Amândouă sunt foarte apropiate de sufletul meu. Una a implicat cu adevărat experiența mea ELSA – și mă refer la organizarea concursului, pentru că acolo am simțit cu adevărat ce înseamnă elsac și pur și simplu este un moment copleșitor pe care l-am simțit împreună cu o întreagă organizație, ceea ce ne-a unit foarte tare.

Universul Juridic: Ca senior elsac cum poți ajuta viitorii membri ELSA, cei care acum în continuare vor fi în organizație ca simpli membri?

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Diana Chibulcutean: Ca viitor senior elsac îmi propun să-i ajut în primul rând prin sfaturi, prin împărtășirea de anumite experiențe și să-mi aduc aportul și mai mult la creșterea organizației.

ELSA mi-a ridicat standardele, mi-a ridicat așteptările de la ceea ce înseamnă viața de student was last modified: septembrie 15th, 2016 by Diana Chibulcutean
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Diana Chibulcutean

Diana Chibulcutean

Este absolventă a Facultății de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș și viitor Senior ELSA.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter