Concurs Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop”

1404       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[UPDATE: Câștigătorii concursului] ELSA Cluj-Napoca. Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop” 📅 12 - 14 mai 2017 Cluj-Napoca [UPDATE: Câștigătorii concursului] ELSA Cluj-Napoca. Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop”

Data 12 - 14 mai 2017
Locația Curtea de Apel Cluj

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 mai 2017: Câștigătorii concursului Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop”

„În finala de duminică, 14 mai 2017, echipa Facultății de Drept a UBB Cluj-Napoca, formată din Cristian Ioan și Georgian Husti a constituit acuzarea, iar Facultatea de Drept a UVT (Timișoara), reprezentată de către Darius Trușculete și Silviu Lazăr – apărarea.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Ei au avut de înfruntat o nouă provocare – aceea de a pregăti în mai puțin de 15 ore o speță complet diferită, inspirată de un caz de actualitate ce stârnește încă multe controverse. Însă, chiar și în ciuda timpului de rezolvare extrem de scurt, cei patru s-au descurcat exemplar, stârnind discuții vii cu membrii juriului care au încercat să îi pună în dificultate prin întrebări solicitante, dar la care toți s-au mobilizat și, datorită spiritului de echipă, au avut soluții ingenioase, apreciate ulterior de completul de judecată.


La capătul unei runde finale deosebit de competitive și dinamice, prelungită succesiv, juriul, format din avocații Sergiu Bogdan, George Zlati (prezent sâmbătă) procurorul DIICOT Rareș Ciaușu și judecătorul Mihai Ghica, a avut dificila sarcină de a stabili învingătorii și, de această dată… cei mai puțin învingători, mai ales că au existat divergențe de opinie, votul fiind de 2 la 1.

Diferențele au fost minore, calitatea și buna instruire a finaliștilor fiind îndelung apreciate de către toți cei prezenți în sală.


Totuși, cea care s-au clasat pe primul loc a fost echipa clujeană, pentru a doua oară consecutiv, succedată de către reprezentanții timișoreni, iar podiumul fiind completat tot de către o echipă a școlii de la Cluj, formată din Maria Neștiut și Raluca Muntean. Totodată, premiul de cel mai bun pledant a fost acordat unui alt student de la UVT, Silviu Lazăr, apreciat pentru prestația deosebită și oralitatea distinctă”.

Pentru mai multe detalii accesați:


ELSA Cluj-Napoca anunță într-un comunicat Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop”.

Astfel, toți studenții din țară din anii II-IV sau masteranzi (nepracticieni), sunt încurajați să ia parte la Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop” organizat de către ELSA prin departamentul Activități Academice, alături de Sponsorul unic al evenimentului, SCPA Sergiu Bogdan & Asociații.

Concursul de va desfășura la Curtea de Apel Cluj, între 12-14 mai, iar înscrierea va consta în trimiterea, la adresa de e-mail [email protected], a unui memoriu la speța următoare: https://drive.google.com/file/d/0By0MpEuIBK8_Y25nR3RFa1Bvdms/view

Persoanele interesate să participe la concurs sunt rugate să consulte inițial regulamentul propus de către organizatori.

Conferintele Video Universul Juridic

Pentru mai multe detalii:

Coordonator: Florina Butaciu
E-mail: [email protected]

 

 

[UPDATE: Câștigătorii concursului] ELSA Cluj-Napoca. Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop” was last modified: iunie 7th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter