Dacă ești elev, ASD te invită să fii „O zi student” la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București

24 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1286

Despre

  • „O zi student”: 21 şi 22 aprilie 2016
  • „Dreptul pas cu pas”: 19-21 aprilie 2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ești nerăbdător să „guști” din viața de student?

Studenții Facultății de Drept din cadrul Universității din București au pregătit pentru tine proiectul „O zi student”, proiect apărut pentru a satisface nevoia voastră, a elevilor de liceu, în legătură cu alegerea unui drum pe care să-l urmați către un viitor de succes.

Proiectul este adresat atât acelora dintre voi care încă nu s-au decis ce carieră vor să urmeze, cât și celor care știu deja ce vor să facă odată cu promovarea examenului de Bacalaureat. Astfel, pe parcursul zilelor de 21 și 22 aprilie, sunțeți invitații noștrii la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București pentru a vizita facultatea împreună cu studenții acesteia și, de asemenea, veți putea intra la diverse cursuri și asista la desfășurarea lor.

Dacă ți-a plăcut să fii student pentru o zi la Facultatea de Drept și îți dorești să prelungești vizita, proiectul „Dreptul pas cu pas” este gândit exact în acest scop, oferindu-ți o experiență mai completă decât cea pe care o oferă „O zi student”, fiind o extensie a acestuia pe parcursul a trei zile.

Acest proiect este destinat celor dornici să cunoască, să exploreze și să participe la o adevărată experiență a unui student la Drept, totul desfășurându-se pe parcursul a trei zile, în perioada 19-21 aprilie.

După aceste trei zile, veți putea înțelege mai bine mediul de la Facultatea de Drept a Universității din București și, de asemenea, vă va oferi o nouă viziune despre viața de student.

Înscrierea pentru proiecte se va face la adresa de mail a proiectului: [email protected]

Vă rugăm să menționați următoarele: numele, profesorul coordonator, liceul de proveniență, date de contact ale unuia dintre elevii participanți și ora la care estimați că veți ajunge la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Vă așteptăm!

Sursa informației este anunțul publicat de ASD pe facebook (www.facebook.com).

Dacă ești elev, ASD te invită să fii „O zi student” la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București was last modified: martie 22nd, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter