Efectele implementării Recomandării Comisiei Europene nr. 135/2014 privind o nouă abordare a eşecului în afaceri şi a insolvenţei

8 mart. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1322

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Efectele implementării Recomandării Comisiei Europene nr. 135/2014 privind o nouă abordare a eșecului în afaceri și a insolvenței was last modified: martie 7th, 2017 by Mirela Iovu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Mirela Iovu

Mirela Iovu

Este jurist și deţine şi o diplomă MBA în management financiar, conferită de City University of Seattle, SUA. În prezent este doctorand al Şcolii Doctorale de Drept a Facultăţii de Drept, Bucureşti. Din decembrie 2008 este vicepreşedinte al CEC Bank SA şi, de asemenea, este Vicepreşedinte al Asociaţiei Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter