Educație Juridică: Judecător dr. Ion Rebeca, la Școala Gimnazială Căteasca, Argeș

25 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 39

Curtea de Apel Pitești, reprezentată de către domnul judecător dr. Ion Rebeca, și Robert Williams, editor in chief News247WorldPress, au participat la o oră de Educație Juridică împreună cu elevii din localitatea Căteasca, județul Argeș.

Invitația a fost facută de către directoratul Școlii Gimnaziale Căteasca, Primăria Căteasca, elevii și profesorii din localitatea citată.

Temele dezbătute cu elevii au fost cu precădere din: traficul de persoane, încrederea, bullying, răspunderea penală, probleme generale de drept.

Elevii au fost foarte interesați cum judecă un judecător, cum este viața de instanță, dacă acesta judecă un om sau altfel etc. (în materialul video este un fragment de răspuns la întrebarea elevilor privind aspecte ce țin de profesia de judecător).

Material realizat de Robert Williams, Editor in Chief, și David William, Editor, cuprins în seria Interviurile News247WorldPress

Educație Juridică: Judecător dr. Ion Rebeca, la Școala Gimnazială Căteasca, Argeș was last modified: ianuarie 25th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter