Editura Universul Juridic recrutează redactor de carte juridică

11 iun. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3223

Denumirea jobului: Redactor de carte juridică

Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauza de masă de o oră).

Nivelul jobului: Entry/Middle level (0-5 ani experiență)

 Candidatul ideal:

Te vrem în echipa Universul Juridic!
Suntem în căutarea viitorilor colegi care să aducă entuziasm, energie, profesionalism și voie bună în conturarea poveștii noastre. Dacă ai tendința de a-ți corecta mereu prietenii, îți place să citești și observi cu ușurință greșelile din cărți, ești pasionat de domeniul juridic și îți place să fii conectat, ai toate calitățile necesare pentru a face parte din echipa noastră!

Cerințe:

– să fi absolvit facultatea de drept;
– să ai cunoștințe temeinice de gramatică a limbii române;
– să ai cunoștințe de utilizare a pachetului Office;
– să ai simț estetic, creativ și o mare atenție la detalii;
– să fii o fire deschisă, dornică de a învăța lucruri noi și să îți placă lucrul în echipă;
– să deții abilități de comunicare și organizare;
– să ai abilități de planificare și prioritizare a proiectelor în lucru;
– să fii pasionat de domeniul juridic, interesat de cercetare juridică, să faci conexiuni și să ai capacitate de înțelegere, analiză și prelucrare a textelor juridice (legislație, doctrină și jurisprudență);
– experiența în domeniu este întotdeauna bine-venită, însă, dacă îți dorești acest job, ești optimist și responsabil, te vom învăța cu drag tot ceea ce ar trebui să știi.

Descrierea jobului:

Ce presupune acest job:
– să redactezi cărți, articole de revistă și alte materiale care urmează a fi publicate;
– să ai un rol activ în toate aspectele privitoare la cărțile de care răspunzi, atât în relația cu colaboratorii, cât și în relația cu celelalte departamente (design, tehnoredactori, marketing, online, distribuție etc.);
– să propui spre publicare articole pe teme juridice de interes.

Ce oferim:

– atmosferă de lucru plăcută, alături de o echipă tânără, entuziastă;
– oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră în mediul juridic;
– oportunitatea de a crește într-un mediu în plină dezvoltare și de a intra în contact cu oameni creativi;
– spațiu de lucru central, situat în imediata apropiere a mallului Afi Palace Cotroceni.

 

Tipul jobului: Full-time, post disponibil pentru București.

 

* Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar candidaților selectați.
Etapa 1: screening CV-uri depuse, selecție candidați. Etapa 2: contactare pe e-mail în vederea susținerii unui test la distanță. Etapa 3: verificare test (admis sau respins), contactare candidați admiși. Etapa 4: interviu la sediul editurii cu Managerul HR și un coordonator din redacție, un test de gramatică (30 minute interviul+30 minute testul). Etapa 5: feedback interviu (e-mail sau telefonic).

 

Te așteptăm la un interviu!

 Trimite-ne CV-ul tău la adresa [email protected], însoțit de o scrisoare de intenție în care sa ne spui câte ceva despre tine.

 


* Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,
Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate și că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecția datelor și înțelege riscul compromiterii.
De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.

Editura Universul Juridic recrutează redactor de carte juridică was last modified: iunie 11th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.