Editura Universul Juridic recrutează redactor de carte juridică

16 mart. 2023
Vizualizari: 5510

Te vrem în echipa Universul Juridic!

Suntem în căutarea viitorilor colegi care să aducă entuziasm, energie, profesionalism și voie bună în conturarea poveștii noastre.
Dacă ai tendința de a-ți corecta mereu prietenii, îți place să citești și observi cu ușurință greșelile din cărți, ești pasionat de domeniul juridic și îți place să fii conectat, ai toate calitățile necesare pentru a face parte din echipa noastră!
Denumirea jobului: Redactor de carte juridică.

Cerințe:

 • Să fi absolvit facultatea de drept;
 • Să ai cunoștințe temeinice de gramatică a limbii române;
 • Să ai cunoștințe de utilizare a pachetului Office;
 • Să ai simț estetic, creativ și o mare atenție la detalii;
 • Să fii o fire deschisă, dornică de a învăța lucruri noi și să îți placă lucrul în echipă;
 • Să deții abilități de comunicare și organizare;
 • Să ai abilități de planificare și prioritizare a proiectelor în lucru;
 • Să fii pasionat de domeniul juridic, interesat de cercetare juridică, să faci conexiuni și să ai capacitate de înțelegere, analiză și prelucrare a textelor juridice (legislație, doctrină și jurisprudență);
 • Experiența în domeniu este întotdeauna binevenită, însă, dacă îți dorești acest job, ești optimist și responsabil, te vom învăța cu drag tot ceea ce ar trebui să știi.

Descrierea jobului

Ce presupune acest job:

 • Să redactezi cărți, articole de revistă și alte materiale care urmează а fi publicate;
 • Să ai un rol activ în toate aspectele privitoare la cărțile de care răspunzi, atât în relația cu colaboratorii, cât și în relația cu celelalte departamente (design, tehnoredactori, marketing, online, distribuție etc.);
 • Să propui spre publicare articole pe teme juridice de interes.

Ce oferim:

 • Atmosferă de lucru plăcută, alături de o echipă tânără, entuziastă;
 • Posibilitatea de a lucra în regim remote;
 • Oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră în mediul juridic;
 • Oportunitatea de a crește într-un mediu în plină dezvoltare și de a intra în contact cu oameni creativi.

Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauză de masă de o oră), post disponibil la nivel național.

Descrierea companiei

Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.
Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@universuljuridic.ro, însoțit de o scrisoare de intenție în care să ne spui câte ceva despre tine.
* Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar candidaților selectați.
Etapa 1: analizarea CV-urilor depuse, selectarea candidaților. Etapa 2: contactarea prin e-mail în vederea susținerii unui test (corectarea unui text conform standardelor editurii). Etapa 3: verificarea testului (admis sau respins), contactarea candidaților admiși; oferirea unui feedback candidaților respinși. Etapa 4: interviu la sediul editurii (doar pentru candidații care sunt contactați telefonic) cu managerul HR și redactorul-șef.

 


* Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,
Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate și că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecția datelor și înțelege riscul compromiterii.
De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.

Editura Universul Juridic recrutează redactor de carte juridică was last modified: martie 16th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: