Editura Universul Juridic recrutează redactor de carte juridică

13 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 292

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Te vrem în echipa Universul Juridic!

Suntem în căutarea viitorilor colegi care să aducă entuziasm, energie, profesionalism și voie bună în conturarea poveștii noastre. Dacă ai tendința de a-ți corecta mereu prietenii, îți place sa citești și observi cu ușurința greșelile din cărți, ești pasionat de domeniul juridic și îți place să fii conectat, ai toate calitățile necesare pentru a face parte din echipa noastră!

 

Denumirea jobului: Redactor de carte juridică

Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauza de masă de o oră).

Nivelul jobului: Entry/Middle level (0-5 ani experiență)

 Cine suntem noi? 

Înființată în anul 2001, Editura Universul Juridic a devenit în toți acești ani un actor important al pieței de carte juridică din România.

Pozitia pe care editura o ocupa în acest moment pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate și promptitudine în relațiile cu colaboratorii noștri, precum și dorința de a ne dezvolta în permanență.

Cerinte: 

– să fi absolvit Facultatea de Drept;
– să ai cunoștinte temeinice de gramatică a limbii române;
– să ai cunostinte de utilizare a pachetului Office;
– să ai simț estetic, creativ și o mare atenție la detalii;
– să fii o fire deschisă, dornică de a învăța lucruri noi și să îți placă lucrul în echipă;
– să deții abilități de comunicare și organizare;
– să ai abilități de planificare și prioritizare a proiectelor în lucru;
– să fii pasionat de domeniul juridic, interesat de cercetare juridică, să faci conexiuni și să ai capacitate de întelegere, analiză și prelucrare a textelor juridice (legislație, doctrină și jurisprudență);
– experiența în domeniu este întotdeauna bine-venită, însă, dacă îți dorești acest job, ești optimist și responsabil, te vom învăța cu drag tot ceea ce ar trebui să știi.

Ce presupune acest job: 

– să redactezi cărți, articole de revistă și alte materiale care urmează a fi publicate;
– să ai un rol activ în toate aspectele privitoare la cărțile de care răspunzi, atât în relația cu colaboratorii, cât și în relația cu celelalte departamente (design, tehnoredactori, marketing, online, distribuție etc.);
– să propui spre publicare articole pe teme juridice de interes.

  Ce oferim:

– salariu atractiv și tichete de masă; fructe la birou;
– atmosfera de lucru plăcută, alături de o echipă tânără, entuziastă;
– oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră în mediul juridic;
– oportunitatea de a crește într-un mediu în plină dezvoltare și de a intra în contact cu oameni creativi;
– spațiu de lucru central, situat în imediata apropiere a mall-ului Afi Palace Cotroceni.

 

Te așteptăm la un interviu!

 Trimite-ne CV-ul tău la adresa [email protected], însoțit de o scrisoare de intenție în care sa ne spui câte ceva despre tine.

 


* Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.

Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.

Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru care avem acordul dvs de analiză, urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și pentru a vă contacta cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita / furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.

În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecția datelor și înțelege riscul compromiterii.

De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.

Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre, prin intermediul adresei de email [email protected]

Editura Universul Juridic recrutează redactor de carte juridică was last modified: februarie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter