Echipele de M&A și Finance ale Leroy și Asociații au asistat EMI într-o tranzacție de peste 15 milioane de euro

30 sept. 2021
Vizualizari: 314

Echipele de M&A și Finance din cadrul firmei de avocatură Leroy și Asociații au asistat EMI, lider de piață în domeniul sistemelor industriale de acces, în tranzacția prin care fondul de private equity, Morphosis Capital Fund I alături de investitorii fondului, au achiziționat pachetul majoritar de acțiuni, 51% din EMI.

Leroy și Asociații a acordat servicii de asistență juridică fondatorului EMI – Jerome France, coordonarea echipei fiind asigurată de Bruno Leroy – Partner Fondator și de Andreea Toma – Partener. Din echipă au mai făcut parte Ruxandra Manciu, Adriana Spătaru și Anda Tufan – Senior Associates.

Leroy și Asociații a fost implicată pe tot parcursul tranzacției, de la momentul redactării și negocierii documentelor de achiziție și finanțare, până la evaluarea îndeplinirii condițiilor privind transferul acțiunilor și asistarea clientului la semnarea procesului verbal de finalizare a tranzacției.

Closingul tranzacției a avut loc în data de 29 septembrie, tranzacția fiind aprobată de către Consiliul Concurenței în data de 25 august 2021.

„Suntem încântați că putem anunța finalizarea unei tranzacții ce ne-a oferit ocazia de a colabora cu Jerome France, un antreprenor vizionar. Suntem onorați că EMI a ales din nou Leroy și Asociații. Această tranzacție a fost gestionată de o echipă experimentată de avocați specializați în M&A și finanțări de achiziții. Proiectele noastre sunt cât se poate de variate și complexe corespunzând dinamicii pieței de M&A din ultima perioadă”, a declarat Bruno Leroy, Partener Fondator Leroy și Asociații.

Despre Leroy si Asociații

Leroy și Asociații este una dintre cele mai prestigioase societăți de avocați din România care de peste 22 de ani acordă servicii de asistență juridică și reprezentare în toate domeniile dreptului afacerilor.

Până în februarie 2014, societatea a funcționat ca birou local al cabinetului francez Gide, în prezent fiind o societate independentă. Cei peste 20 avocați care lucrează în cadrul societății dețin calificări juridice de înalt nivel precum și o foarte bună cunoaștere a mediului de afaceri local. Echipa Leroy și Asociații este recunoscută pe plan național și internațional pentru contribuția sa la unele dintre cele mai importante tranzacții și proiecte din România. Societatea noastră este în măsură să ofere clienților săi – companii multinaționale, întreprinderi mici și mijlocii și instituții internaționale – servicii care răspund tuturor nevoilor juridice ale acestora și care le facilitează interacțiunea cu autoritățile și partenerii români.

Practicile de M&A și Finanțări de achiziții din cadrul Leroy și Asociații sunt arii de practică cu tradiție, fapt atestat de numeroasele recunoașteri în directoarele internaționale precum Chambers, Legal 500 sau IFLR 1000.

Echipele de M&A și Finance ale Leroy și Asociații au asistat EMI într-o tranzacție de peste 15 milioane de euro was last modified: septembrie 30th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: