Echipele au fost foarte bine pregătite, trebuie doar să vedeți rezultatele de la final și cât de strânse au fost locurile de pe podium

8 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 879

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mircea Fica: Bună ziua. Stăm de vorbă cu dl Flavius Diblaru, student anul IV și component al echipei de Drept penal, câștigătoare la concursul de probă științifică a Hexagonului ediția 2019. Cât timp v-ați pregătit pentru acest concurs?

Inteligența artificială în materie penală

Flavius Diblaru: Eu am participat și anul trecut la aceeași probă și pot să spun că m-am pregătit, până la urmă, doi ani de zile pe aceeași materie – Dreptul penal. Având în vedere că am participat, cu un alt coleg, în ediția trecută a Hexagonului, de la Sibiu.

Mircea Fica: Și înțeleg că ați câștigat și ediția trecută?

Flavius Diblaru: Nu. Ediția trecută am obținut locul 3.

Mircea Fica: Cât de dificile au fost probele actuale, în opinia ta, față de alte ediții?

Flavius Diblaru: Mi s-au părut asemănătoare ca nivel de dificultate, față de ediția trecută. N-aș putea să spun că una dintre ele a fost mai dificilă decât cealaltă.

Mircea Fica: Și celelalte echipe cum le-a perceput – nivelul lor de pregătire?

Flavius Diblaru: Mi s-au părut foarte bine pregătite, trebuie doar să vedeți rezultatele de la final și cât de strânse au fost locurile de pe podium – diferențele au fost de câteva sutimi între locul 1 și locul 2.

Mircea Fica: Cât de mult contează pentru tine faptul că facultatea a câștigat, dar și echipa din care ai făcut parte?

Flavius Diblaru: Contează foarte mult, sunt de părere că am fost o echipă foarte unită și ne-am înțeles foarte bine și cu pregătitorii noștri, cu trainerii și coordonatorii, cu membrii echipelor sportive. Am încercat să vedem toate probele, am și reușit – fugeam de la o probă la cealaltă și până la urmă chiar am reușit, ieri, să le vedem pe toate.

Mircea Fica: La final te rog, dacă poți să-mi spui: Te-ai decis ce carieră vrei să urmezi? Vrei să fii în magistratură, în avocatură…?

Flavius Diblaru: Da, vreau să fiu în magistratură.

Mircea Fica: Judecător sau procuror?

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Flavius Diblaru: Judecător.

Mircea Fica: Îți dorim mult succes și să ne vedem cu bine!

Echipele au fost foarte bine pregătite, trebuie doar să vedeți rezultatele de la final și cât de strânse au fost locurile de pe podium was last modified: mai 8th, 2019 by Flavius Diblaru
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Flavius Diblaru

Flavius Diblaru

Este student anul IV și component al echipei de Drept penal, câștigătoare la concursul de probă științifică a Hexagonului, ediția 2019
A mai scris:

Abonează-te la newsletter