Echipa Facultății de Drept UVT a obținut premiul „Alona E. Evans” în cadrul concursului „Philip C. Jessup” International Law Moot Court Competition (Washington D.C.)

12 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1458

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 31 martie – 7 aprilie 2019 s-a desfășurat la Washington D.C., în Statele Unite ale Americii, finala internațională a Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition, cel mai mare concurs studențesc în domeniul dreptului internațional, organizat anual de International Law Students Association (ILSA) și White & Case.

Ca urmare a câștigării fazei naționale a competiției, desfășurate în data de 8 februarie 2019, echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a reprezentat România la rundele internaționale ale celei de-a 60-a ediții a competiției.

Inteligența artificială în materie penală

La finala internațională au participat 124 de echipe (reunind 394 de studenți) ale facultăților de drept din prestigioase universități din întreaga lume, câștigătoarele rundelor naționale și regionale, la care au fost înscrise în total 685 de echipe, din mai mult de 100 de jurisdicții. Echipa Facultății de Drept din Timișoara, compusă din Bogdan Arsulescu, Maria Jude și Alexandra Motica (studenți în anul IV) și Silviu Lazăr (masterand), a obținut premiul Alona E. Evans, acordat pentru cele mai bune punctaje combinate ale memoriilor scrise, unul dintre cele mai bune rezultate obținute de o echipă din România în ultimii ani la acest concurs, ocupând locul 19 în categoria Best Combined Memorials. În acest clasament, echipa Facultății de Drept din Timișoara a devansat echipe ale unor universități de prestigiu (King’s College London, Yale University, Lomonosov Moscow State University, Hertie School of Governance Berlin, Università degli studi di Milano ‘Statale’, New York University School of Law, Universität Wien, George Washington University, University of Washington, University of Toronto, Katholieke Universiteit Leuven, University of Helsinki, University of Hamburg, Universidad Autónoma de Madrid, Université Paris 2 Panthéon-Assas etc.).

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a fost pregătită de prof. univ. dr. Valentin Constantin, conf. univ .dr. Raluca Bercea, conf. univ. dr. Lucian Bojin și asist. univ. dr. Sorina Doroga.

Facultatea de Drept din Timișoara adresează mulțumiri Asociației de Moot Court Timișoara, precum și celorlalți parteneri care au susținut participarea echipei sale la această ediție a concursului.

Echipa Facultății de Drept UVT a obținut premiul „Alona E. Evans” în cadrul concursului „Philip C. Jessup” International Law Moot Court Competition (Washington D.C.) was last modified: aprilie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter