Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al II-lea în clasamentul general și locul al II-lea la toate cele trei probe științifice ale Hexagonului Facultăților de Drept, ediția 2021

27 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 119

Conducerea Facultății de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un comunicat prin care informează că echipa Facultății de Drept a obținut locul al II-lea în clasamentul general și locul al II-lea la toate cele trei probe științifice ale Hexagonului Facultăților de Drept, ediția 2021.

Redăm, în continuare, comunicatul:

„În perioada 22-24 aprilie a avut loc ediția 2021 a Hexagonului Facultăților de Drept, care s-a organizat la Craiova, în format restrâns, doar cu participanții la probele științifice.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al II-lea în clasamentul general și locul al II-lea la toate cele trei probe științifice.

Îi felicităm pentru aceste rezultate pe studenții care au reprezentat Facultatea și pe coordonatorii lor:

– Drept civil: studenții Călin Stefanopol (gr. 416) și Alexandru Tinică (gr. 404), coordonați de asist. dr. Cristian Paziuc, asist. dr. Vladimir Diaconiță, asist. dr. Bogdan Vișinoiu, drd. Silviu Munteanu, masterand Cristian Cealera;

Campanie Craciun UJmag 2020

– Drept constituțional: studenții Larisa Ionescu (gr. 302) și Andrei Nicolae Popa (gr. 413), coordonați de lector dr. Ramona Popescu, drd. Cosmin Pintilie, drd. Alina Borlianu;

– Drept penal: studentele Andreea Vlădăreanu (gr. 305) și Alexandra Iancu (gr.315), coordonate de drd. Ionuț Vișinescu, cu sprijinul conf. univ. dr. Andra Trandafir, drd. Valentina Dinu, drd. Florin Bobei, drd. Ștefana Sorohan, drd. Marius Sima, drd. George Lazăr, masterand Tiberiu Stănescu.

Hexagonul Facultăților de Drept a fost câștigat anul acesta de echipa Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Adresăm felicitări echipei câștigătoare, precum și tuturor participanților la această ediție a Hexagonului.

Nu în ultimul rând, mulțumim Facultății de Drept a Universității din Craiova pentru primirea călduroasă și pentru organizarea impecabilă a evenimentului.”

 

Sursa informației

🔔Vezi și Hexagonul Facultăților de Drept – 2021

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al II-lea în clasamentul general și locul al II-lea la toate cele trei probe științifice ale Hexagonului Facultăților de Drept, ediția 2021 was last modified: aprilie 27th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter