Durata măsurilor preventive în cazul persoanei juridice. O critică a Deciziei nr. 139/2016 a Curţii Constituţionale

29 iul. 2019
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 468

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Durata măsurilor preventive în cazul persoanei juridice. O critică a Deciziei nr. 139/2016 a Curții Constituționale was last modified: iulie 19th, 2019 by Daniel Nițu
Monitor Dosare
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Daniel Nițu

Daniel Nițu

Este doctor în drept penal, lector univ. în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, membru al comisiei numite de CSM pentru promovarea în funcţia de judecător la ÎCCJ și membru al comisiei din cadrul MJ însărcinate cu elaborarea Legii pentru punerea în aplicare a Codului penal.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter