După 10 ani de contribuție la dezvoltarea firmei, Alina Stăvaru este numită Partener RTPR Allen & Overy

12 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 91

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

După 10 ani de activitate dedicată în cadrul firmei și zeci de proiecte de succes de M&A, în mod particular Private Equity, proiecte corporate complexe și Dreptul Muncii, Alina Stăvaru primește recunoaștere oficială prin promovare la nivelul de Partener RTPR Allen & Overy, alăturându-se echipei de cinci parteneri: Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici și Valentin Berea.

„Este o premieră pentru noi să facem un astfel de anunț de promovare din interior. Alina este printre cei mai talentați avocați din piață, iar contribuția ei importantă în dezvoltarea practicilor de M&A și Dreptul muncii, recunoașterea în piața locală și internațională ne-au convins că merită pe deplin această promovare. O felicit pe Alina pentru această realizare! Da, poți deveni Partener în RTPR și da, depinde direct de competența individuală, recunoașterea clienților și contribuția la succesul firmei”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR Allen & Overy.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

„Este un vis îndeplinit care mă face să fiu și mai determinată și ambițioasă. Pentru mine avocatura de business nu este doar un job, este o adevărată pasiune și mă simt norocoasă că am șansa să o practic alături de cei mai buni profesioniști din țară și chiar de peste hotare, de la care învăț în fiecare zi. Sunt încântată că am contribuit la succesul practicii de M&A, precum și la dezvoltarea practicii de dreptul muncii în care am realizat restructurări complexe (inclusiv top management), stock option plans, transferuri de întreprindere etc. Este totodată un vis muncit, cu rezultate confirmate an de an și provocări din ce în ce mai complexe. Iată că se poate! Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată, să obținem cât mai multe realizări împreună”, a răspuns Alina Stăvaru, noul Partner RTPR Allen & Overy.

Alina Stăvaru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2004. Timp de patru ani a lucrat pentru o casă de avocatură britanică, iar în 2009 s-a angajat la RTPR Allen & Overy, parcurgând pe rând toate nivelurile ierarhice. În ultimii cinci ani, a performat din calitatea de Counsel. Din 2017, este Secretar al South Eastern Europe’s Private Equity and Venture Capital Association.

Alina a fost implicată activ în circa 100 de proiecte în ultimii 5 ani, dintre care 31 de tranzacții de M&A semnate și finalizate în România (fără a lua în calcul tranzacțiile multijurisdicționale) și 22 de proiecte de dreptul muncii. Cele mai de succes proiecte de M&A sunt: achiziția A&D Pharma de către Penta Investments (tranzacția anului 2018 pe piața de fuziuni și achiziții), cumpărarea Regina Maria de către Mid Europa Partners de la Advent (2015), achiziționarea de către Allianz Capital Partners a 30% din E.ON Distribuție România (2016), achiziția de către Facebook a LiveRail group (2014) și vânzarea Profi către Enterprise Investors  (2009) și ulterior către Mid Europa Partners (2016). De asemenea, un proiect de anvergură pe zona de Employment – departament pe care l-a preluat și pe care îl dezvoltă din 2016 – este Electrica, asistată de echipa RTPR Allen & Overy pe parcursul unuia dintre cele mai complexe proiecte de restructurare din țară.

Performanța Alinei Stăvaru a fost recunoscută și la nivel internațional. Spre exemplu, de la începutul anului a primit două distincții, „Rising Star” – IFLR1000 2019, ROMANIA, M&A și „Next generation lawyer” – LEGAL 500 2019, Romania, Commercial, Corporate and M&A.

După 10 ani de contribuție la dezvoltarea firmei, Alina Stăvaru este numită Partener RTPR Allen & Overy was last modified: iunie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter