Drone militare de tip MQ-9 Reaper, transferate temporar la Baza aeriană Câmpia Turzii

5 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 399

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ziua independenței SUA a fost sărbătorită ieri și în România.

„Ziua Independenței, căderea comunismului și 50 de ani de la aselenizare sunt cele trei momente marcante aniversate la recepția care are loc joi seară la Ambasada Statelor Unite de la București. Ambasadorul Hans Klemm a ținut un discurs în care a vorbit despre Parteneriatul Strategic SUA-România, despre angajamentul românilor față de democrație și statul de drept, demonstrat la alegerile din luna mai, și despre rezultatele economice «puternice» ale țării noastre”,relatează News.ro.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

„Președintele Klaus Iohannis a vorbit joi, în discursul rostit la Ambasada SUA, de Ziua Independenței, despre Declarația de Independență, care conține valorile de bază ale civilizației occidentale conform cărora puterea acordată unui guvern nu aparține unei persoane sau unui grup privilegiat, dar și despre votul din 26 mai, când românii au respins populismul și discursul anti-european și anti-justiție. (…)«Veți găsi mereu în România un aliat și un prieten de încredere, o voce puternică în favoarea cooperării strânse dintre America și Europa! Vă asigur că țara mea și eu personal păstrăm aceeași determinare pentru aprofundarea și dezvoltarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite! Urez La mulți ani! Statelor Unite ale Americii! Happy 4th of July! Happy Independence Day!», a spus Iohannis în finalul discursului”, mai notează News.ro.

Departamentul american al Apărării a dispus transferul temporar a unor drone militare de tip MQ-9 Reaper la Baza aeriană Câmpia Turzii, anunță armata americană, conform Monitorului Apărării și Securității (MAS).

„Drone de tip MQ-9 Reaper, personalul aferent și echipamentele de susținere ale Detașamentului al II-lea al Grupului de operațiuni expediționare 52 de la Baza aeriană Miroslawiec (Polonia) au fost transferate în mod temporar la Baza aeriană Câmpia Turzii din România, pe durata lucrărilor la pista Bazei Miroslawiec”, anunță Comandamentul Forțelor Aeriene americane pentru Europa și Africa, scrie azi Cotidianul.

Ministerul Justiției a convenit împreună cu GRECO că va  publica, marți, 9 iulie, la ora 11:00 (ora României) rapoartele GRECO în limba română și engleză pe paginile de internet ale ambelor instituții.

„Ministrul Justiției, Ana Birchall, a comunicat oficial Secretariatului Executiv al Grupului Statelor împotriva Corupției (GRECO) decizia Guvernului României de a autoriza publicarea celor două rapoarte privind România: «Raportul de follow-up la Raportul ad-hoc privind România » și  «Raportul interimar de conformitate din cadrul rundei a patra de evaluare privind România»”, a transmis ieri  Ministerul Justiției, scrie News.ro.

Presa scrie azi despre o nouă amânare a CCR.

„Curtea Constituțională a României (CCR) a amânat din nou, joi, să se pronunțe asupra sesizărilor depuse de către PNL, USR și de către președintele Klaus Iohannis la legile prin care au fost modificate Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Aceasta este a cincea amânare a dezbaterilor la CCR, un nou termen fiind stabilit pentru 10 iulie”, scrie News.ro.

Presa mai scrie azi despre acuzațiile aduse de DNA fostului ministru al Sănătății Florian Bodog.

„DNA transmite Parchetului documentele în vederea obținerii avizului pentru urmărirea penală a fostului ministru al Sănătății Florian Bodog, acuzat de abuz în serviciu și fals intelectual, pentru că ar fi făcut demersuri pentru ca o persoană angajată în funcția de consilier personal să își încaseze drepturile salariale pe o perioadă de 12 luni, fără să se fi prezent la serviciu și fără să fi prestat activitățile la care era obligată prin contractul individual de muncă și fișa postului. Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog, acuzat de abuz în serviciu și fals intelectual de procurorii DNA, spune că niciunul dintre consilierii săi nu a luat bani fără să muncească”, relatează News.ro.

Cotidianul scrie azi că „Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici analizează măsurile pe care trebuie să le aplice pentru a scădea deficitul bugetului de stat la 3% din PIB, limita acceptabilă conform normelor UE. Acestea vor fi anunțate la sfârșitul lunii iulie, odată cu rectificarea bugetară”, citând surse din PSD.

„Astfel, din cei 11 miliarde de lei, care reprezintă deficitul bugetar actual, ministrul Finanțelor plănuiește tăierea a 7 miliarde de lei din cheltuielile Guvernului, pentru a se încadra în ținta de deficit de 3%, adică 4 miliarde de lei, conform surselor social-democrate. Una dintre măsurile luate în considerare de Executiv pentru reducerea deficitului bugetar este impozitarea progresivă a pensiilor speciale, conform surselor menționate.De asemenea, Guvernul ar putea tăia finanțarea pentru programe cu măsuri sociale. (…) În același timp, ministrul Finanțelor ia în considerare restructurarea unor agenții guvernamentale pentru a eficientiza activitatea lor și costurile implicate, au explicat sursele social-democrate”, notează Cotidianul.

În încheierea Revistei vă invităm la teatru.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Peste 300 de artiști participă la cea de-a V-a ediție a Festivalului Teatru sub Lună, care va avea loc între 5 și 21 iulie la Quantic și la Teatrul InDArt.

„De luni până joi vă puteți bucura de lansări de carte, vernisaje, ateliere de teatru și improvizație, ateliere de fotografie, dezbateri culturale și conferințe la Teatrul InDArt, iar weekend-ul (de vineri până duminică) e rezervat pieselor de teatru și concertelor în aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare va găzdui o expoziție de artă contemporană”, informează un comunicat al organizatorilor transmis Agerpres.

Seară frumoasă!

Drone militare de tip MQ-9 Reaper, transferate temporar la Baza aeriană Câmpia Turzii was last modified: iulie 5th, 2019 by Claudiu Pamuc
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter