Dreptul la un remediu efectiv şi la un proces echitabil în jurisprudenţa actuală a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene

15 sept. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 889

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Dreptul la un remediu efectiv și la un proces echitabil în jurisprudența actuală a Curții de Justiție a Uniunii Europene was last modified: septembrie 14th, 2017 by Anelis-Vanina Istrătescu
Original Black Friday pe UJmag.ro!
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Anelis-Vanina Istrătescu

Anelis-Vanina Istrătescu

Este asist. univ. dr., Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti; Formator – Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor Bucureşti; Avocat, Baroul Bucureşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter