DNA. Sinteza condamnărilor definitive – martie 2017

20 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1410

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului transmis de DNA, în cursul lunii martie 2017, în dosare de corupție instrumentate de Direcția Națională Anticoprupție au rămas definitive 32 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 71 inculpați între care:

-doi magistrați (un judecător, un procuror);
-un avocat;
-doi manageri unități medicale;
-un medic specialist;
-un director Finanțe la nivel județean;
-un lider confederație sindicală;
-un viceprimar oraș;
-un vicepreședinte CJ;
-doi primari comună;
-un director unitate bancară;
-doi ofițeri de poliție.

Pedepsele dispuse de judecători față de cei 71 inculpați variază între 9 ani închisoare și 1 an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei.

Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, DNA a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

În acest fel, DNA răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

 

DNA. Sinteza condamnărilor definitive – martie 2017 was last modified: aprilie 20th, 2017 by Universul Juridic
34 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter